ANA SAYFA > GÜNDEM > Özgecan'ın öldürülmesine Karşıyaka'da kornalı protesto

Özgecan'ın öldürülmesine Karşıyaka'da kornalı protesto

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özgecan'ın öldürülmesine Karşıyaka'da kornalı protesto

Karşıyaka'da konvoy oluşturan sürücüler, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini korna çalarak protesto etti.

Karşıyaka Tuning Grubu'nun sosyal paylaşım sitesi üzerinden organize ettiği eylemde, çok sayıda sürücü araçlarıyla Bostanlı Pazar Yeri karşısına geldi.Burada grup adına açıklama yapan İlhan Özbilen, yaşanan olayın kendilerini çok üzdüğünü ve tepkilerini dile getirmek istediklerini, bir etkinlik düzenleme fikrine sosyal paylaşım sitesi üzerinden kısa sürede büyük destek verildiğini belirtti. Konvoy ile duyarlılık oluşturmayı ve benzer olayların herkesin başına gelebileceğini anlatmayı amaçladıklarını dile getiren Özbilen, "İdam istemiyoruz ama bu vahşetin sorumlularının en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Kadına yönelik şiddetin son bulması için bizler de elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.Korna çalarak Karşıyaka İskelesi'ne giden sürücüler, iskele önünde yol üzerinde bir süre durarak "Lanetle Kınıyoruz" yazılı pankart açtı.Eylem Bostanlı Pazaryeri'nde sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İÜP'nin 36.toplantısı yapıldı
Sonraki Haber İzmir'de caz başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?