ANA SAYFA > GÜNDEM > ''Özel'' anneler, anneler gününü kutladı

''Özel'' anneler, anneler gününü kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Özel'' anneler, anneler gününü kutladı

Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Karşıyaka Belediyesi Engelliler Kafe'de engelli annelerine kahvaltı verdi.

Kahvaltıya Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı Selman Boyacıoğlu, CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Birgül Çağrı, Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Hülya Polat ve Karşıyaka Kent Konseyi üyelerinin yanı sıra, Karşıyaka'dan çok sayıda engelli annesi ve engelli katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Hülya Polat, "Özel annelerimize özel bir kahvaltı vermek istedik ve o kahvaltıyı yine özel bir yer olan Karşıyaka Belediyesi Engelli Kafe'de vermenin çok doğru olacağını düşündük. Bu kafenin Karşıyakalı'lar tarafından bilinmesini ve sesini duyurmak istiyoruz çünkü bu kafede engelli evlatlarımız çalışıyor. Belediye başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'a çok teşekkür ediyoruz böyle bir kafeyi Karşıyaka'ya kazandırdığı ve burada engelli evlatlarımızı çalıştırdığı için. Belediye başkanımız her koşulda engellilere ve ailelerine daima destek veriyor" dedi.
 
Konuşmasının devamında engelli ailesi olmanın zorluklarından bahseden Polat, "Bu kahvaltıda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Buradaki ikramları Engelliler Meclisi olarak bizler hazırladık. Engelli Annesi olmak çok zor bunu bilen birisi olarak engelli ailelerinin hayatın her alanında yer almasını istiyoruz. Ben de engelli annesiyim. Yaptığımız falliyetler ve etkinliklerle engelli çocuklarımızı ve alielerini, sosyal ve ekonomik yönden desteklemek bizlerin ana hedefi. Engelli ailelerimizden şunu istiyoruz; herhangi bir sıkıntılarında mutlaka Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi'ne ulaşsınlar. 11 Mayıs'ta engelli çocuklarımız Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu'nda konser verecekler. Sizleri de aramızda görmek isteriz" diyerek konuşmasını noktaladı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Her patiye bir hane
Sonraki Haber Fair Play ödülü Çeşme'ye gitti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?