ANA SAYFA > SPOR > Özdeş: Penaltıdan sonra oyunu çevirmek için biraz panikledik

Özdeş: Penaltıdan sonra oyunu çevirmek için biraz panikledik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özdeş: Penaltıdan sonra oyunu çevirmek için biraz panikledik

PTT1.Lig'in 8.haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'a mağlup olan Karşıyaka'da Teknik Direktör Kemal Özdeş "Penaltıdan sonra oyunu çevirmek için biraz panikledik" dedi.

Özdeş önemli bir maçı kaybettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:"Maç başlar başlamaz gol yedik. Bu gol bizim toparlanmamıza neden oldu. Ancak devrenin bitimine kadar olan kısımda oynamak istediğimiz bize yakışan oyunu oynadık. Bu golle de sonlandı. Pozisyonlar da ürettik. Oyunumuzu rakibimize kabul ettirir bir oyun oynadık. Maçın 2'nci yarısına rakibimiz baskılı başladı. O baskıyı kırmakta biraz geç kaldık. Oyunu dengeli götürdüğümüz anlarda da penaltı golüyle geriye düştük. Penaltıdan sonra oyunu çevirmek için biraz panikledik. Geriye düşmemiz halinde ne yapacağımızı çalışmıştık, sorgulamamız gereken bu. Eksikliklerimizi gidermemiz ve çok çabuk bu yarışa dahil olmamız gerekiyor. Takımımın kalitesi, camiamın gücü bunu yapabilecek güçte. Şimdi öz eleştirimizi yaparak, daha iyi çalışarak, daha takım oyununu oynayarak buradan çıkabiliriz.

"Maçın içinde penaltı kararının ağır olduğunu düşündüğünü, ancak maçtan sonra izlediğinde penaltı verilebileceğini gördüğünü belirten Özdeş, "Toparlamamız gerekiyor. Daha çok çalışacağız. Bu takımı tekrar yarışın içerisine sokarız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Can Altıntığ!..
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi’ne TAFİSTA Sürdürülebilirlik Ödülü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?