ANA SAYFA > SPOR > Özdeş: Oyun içindeki protestolar bu maçı kaybetmemize neden oldu

Özdeş: Oyun içindeki protestolar bu maçı kaybetmemize neden oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özdeş: Oyun içindeki protestolar bu maçı kaybetmemize neden oldu

Ptt 1'inci Lig'de Yeni Malatyaspor'a 1-0 yenilerek 13 puanla düşme hattında kalan Karşıyaka'da maçın ardından istifa eden teknik direktör Kemal Özdeş " Oyun içindeki protestolar bu maçı kaybetmemize neden oldu" dedi.

Göztepe derbisinden sonra 4 maçtan 1 puan alabildiklerini hatırlatan Özdeş, "İkinci yarı net pozisyonlara girdik. Maçı çevirmek için çok uğraştık ama olmadı. Oyun içindeki protestolar bu maçı kaybetmemize neden oldu. Derbi sonrası yönetimdeki istifalar ve kongre kararı alınması bizi tepe takla etti" dedi.

Karşıyaka'ya büyük işler başarmak için geldiğini söyleyen Özdeş, "Sezon sonu bırakmak gibi bir düşüncem vardı. Ancak son süreçte burada olmam çok fazla bir şey değiştirmiyor. Başkanıma ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Bugün bu oyunun karşılığında protestolar haksızlık oldu diye düşünüyorum. Ayrılmam takımın birlik, beraberliği için bir vesile olur belki. Umarım Karşıyaka için herşey çok güzel olur. Ayrılık kararım kesin" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka gard bulamıyor...
Sonraki Haber 1 Doğru kaç yanlışı götürür?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?