ANA SAYFA > SPOR > Özdeş: Galibiyeti müthiş taraftarımıza armağan ediyorum

Özdeş: Galibiyeti müthiş taraftarımıza armağan ediyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özdeş: Galibiyeti müthiş taraftarımıza armağan ediyorum

Karşıyaka teknik direktörü Kemal Özdeş, "Camiamız adına böylesine önemli bir maçı kazandığımız için mutluyum. Galibiyeti tribünde müthiş bir atmosfer yaratan taraftarımıza armağan ediyorum" dedi.

Özdeş şöyle konuştu: "Camiamız adına böylesine önemli bir maçı kazandığımız için mutluyum. Galibiyeti tribünde müthiş bir atmosfer yaratan taraftarımıza armağan ediyorum. Derbinin farklı önemleri vardı. İlk yarıda kırmızı kart sonrası pozisyonlar bulduk. Rakip direnç gösterdi. İkinci yarıda yine sonucu değiştirebilecek pozisyonlara girdik. Son dakikada da olsa kazandık. Şimdi milli maç arası var. Bunu iyi değerlendireceğiz. Bir hafta kazanıp bir hafta kaybedince tablo değişmiyor. Bu performansı artırıp kazanmayı sürdürmeliyiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özlenen derbi, özlenen skor
Sonraki Haber Karşıyaka Yelkende, Evlioğlu yeniden başkan…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?