ANA SAYFA > SPOR > Özdeş: Çok iyi maç yönetti ancak hakemlik dersi verme şansını kullanamadı

Özdeş: Çok iyi maç yönetti ancak hakemlik dersi verme şansını kullanamadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özdeş: Çok iyi maç yönetti ancak hakemlik dersi verme şansını kullanamadı

PTT1.Lig'de Alanyaspor ile evinde 2-2 berabere kalan Karşıyaka'da çiçeği burnuda teknik direktörü Kemal Özdeş "Maçın hakemi çok iyi maç yönetti ancak hakemlik dersi verme şansını kullanamadı" dedi.

Maçta sonra katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, devre arasında oyuncularına yaptığı konuşmada, müsabakayı farklı kazanmaktansa 1-0'dan çevirmenin daha değerli olduğunu söylediğini aktararak, şöyle konuştu:"Oyuncularımı ikinci yarıda gösterdiği karakterden dolayı kutluyorum. İkinci yarı çok doğru oynadık. 2-1'den sonra 3. golü atabilecek pozisyonlarımız da vardı ancak uzatma bölümünde yediğimiz golle maç berabere bitti. Herkes hayal kırıklığı yaşıyor. Bu benim ilk maçımdı. Futbolcularım sezon başından bu yana hep böyle şanssızlıklar yaşadıklarını söyledi. Maçın hakemi çok iyi maç yönetti ancak hakemlik dersi verme şansını kullanamadı. Temdit penaltısı kullandırsaydı çok daha iyi olacaktı."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şampiyonluk uzak bir hayal
Sonraki Haber Pınar Cup şampiyonu Karşıyaka

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?