ANA SAYFA > SPOR > Ossi'nin hedefi Dünya Şampiyonluğu...

Ossi'nin hedefi Dünya Şampiyonluğu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ossi'nin hedefi Dünya Şampiyonluğu...

Tekerlekli Sandalye Dans Milli Takımı'nda yer alan Karşıyakalı Osman Ertöz (Ossi) 29 Kasım´da Almanya´da düzenlenecek dünya şampiyonası için Samsun´da kamp girdi.

Yaşar Doğu Spor Salonu'nda takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmanlara başlayan Ossi ve dans sporcuları, Milli Takım Antrenörü Gazi Umdu yönetimindeki yoğun kamp programında ter döküyor, müzik eşliğinde kendilerini daha da geliştirmeye çalışıyor.
Şampiyonada milli sporcular, Osman Ertöz, Yeşim Eryiğit, Abdül Kadir Ünal, Şima Elif Umdu, Burak Bolat, Gizem Sarıgöl, Memet Sefa Öztürk ve Yeliz Güllü, 12 kategoride Türkiye'yi temsil edecek. Antrenmanlarını sürdüren milli dansçılar, şampiyondan altın madalya ile yurda dönmeyi hedefliyor. 29 Kasım - 2 Aralık tarihlerinde Almanya´da düzenlenecek şampiyonaya, dünyanın birçok ülkesinden 350 sporcu katılacak.
Dünya şampiyonasına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Antrenör Gazi Umdu, "Takım olarak yoğun bir odaklanma içerisindeyiz ve dünya şampiyonasına hazırız. Çok iddialıyız. Bu yarışmaya 4 senedir hazırlanıyoruz. Bir sporcunun hayali olimpiyatlarda yarışmaktadır, fakat tekerlekli sandalye dans sporu branşı olimpiyatlarda yer almıyor. Dolayısıyla bizim hedefimiz; dünya şampiyonasına katılmaktı. Bu hedefimizi gerçekleştirdik. Dünyada bu spor 50 senedir var ancak biz son 5 senesini yakalayabildik. Kısa zamanda birçok madalya kazandık, geç başladık ama çok iyi seviyelere yükseldik. İyi sonuçlar alarak, ülkemizi gururlandıracağız" dedi.
Samsun'da kampa giren Tekerlekli Sandalye Dans Milli Takımı sporcuları, Almanya´da düzenlenecek dünya dans şampiyonasına hazırlanıyor. Sıkı kamp programında antrenmanlarını sürdüren milli dansçılar, şampiyondan altın madalya ile yurda dönmeyi hedefliyor.
Sporculardan birisi olan Karşıyakalı Osman Ertöz geçen yıllarda olduğu gibi bu kez de başarılı oalrak ülkemize madalya kazandıracağını ifade ederek, "kendime çok güveniytorum" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bir ayda 11 ton cam geri dönüşüme kazandırıldı
Sonraki Haber Karşıyaka’ya ikinci Güneş Tarlası geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?