ANA SAYFA > SPOR > Ossi, Almanya'da ayakta alkışlandı...

Ossi, Almanya'da ayakta alkışlandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ossi, Almanya'da ayakta alkışlandı...

Karşıyakalı Osman Ertöz başarılarına bir yenisini daha ekledi ve Almanya'da ayakta alkışlanarak Bonn 2019 Wold Para Dances Sport Championships da "Şeref Diploması" aldı...

Pantneri Yesim Eryigit ile birlikte Milli Takımımız adına çiftlerde katıldığı Bonn 2019 Wold Para Dances Sport Championships da (Bonn 2019 Wold Para Dansları Spor Şampiyonası) başarılı sonuçlara imza atan Osman Ertöz (Ossi) başta gurbetçilerimiz olmak üzere seyirciler tarafından büyük beğeni topladı.
Sahnelediği dans ve karakteri ile ilgi odağı haline gelen Ossi, salonda partneri Yeşim Eryiğit ile başarılı bir dans sergiledi. Şeref Diplomasına laik görülen Osman Ertöz ülkemizin adını başarıyla temsil ederken, milli takım antrenörlerinden de övgü aldı.   
Karşıyaka Engelliler Spor Kukübü (KES) Başkanlığını yürüten, Karşıyaka Sanat Derneği'nin TSM Korosunda koristlik görevini üstlenen Osman Ertöz, son yıllarda katıldığı tüm uluslararası yarışmalardan büyük başarı ile ayrıldı. 

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kitvak'ın yeni projesine can suyu veren melekler
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Tofaş maçı hakemlerine tepki

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?