ANA SAYFA > ÇEVRE > Osman Bey Parkı'na Kedi Barınma Evi yapıldı

Osman Bey Parkı'na Kedi Barınma Evi yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Osman Bey Parkı'na Kedi Barınma Evi yapıldı

Çalışkanlığı ve iş bitiriciliğiyle tanınan Donanmacı Mahalle Muhtarı, eski futbol hakemi ve hakem gözlemcisi Coşkun Zenginer, Osman Bey Parkı'na ağaç dikiminden sonra Kedi Barınma Evi de yaptırdı.

Karşıyaka'nın çalışkan muhtarlarından olan Coşkun Zenginer, bu konuda şöyle dedi:
"Karşıyaka donanmacı Mahallesi'nin en güzide yerlerinden biri olan ve hemen hemen her gün bir kaç kez geçtiğimiz  Osman Bey Parkı içinde kedilerin başı boş gezmelerinden rahatsız oluyorduk. Ayrıca havyan severler mamaları gelişi güzel sağa sola bırakıyor ve çevrenin kirlenmesine neden oluyordu. Durumu Karşıyaka Belediyesine aktardık.  Ortak çalışma sonunda kedilere barınma evi yaptırdık. Soğuk havalarda kedilerimiz için barınacakları yuvaları yapıldı. Karşıyaka Belediyesi'ne çok teşekkür ederim."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sabiş'in annesi efsane futbolcu Suat Gürbüzer'in eşi vefat etti
Sonraki Haber MHP İzmir’de 4 atama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?