ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir’de 4 atama

MHP İzmir’de 4 atama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir’de 4 atama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir il Başkanı Veysel Şahin, “Milliyetçi Hareket Partisi bir inanç hareketidir. Bu inancın aksiyona dönüştüğü yerler de teşkilatlarımızdır. Bu sebeple teşkilatlarımız bizim güç merkezimizdir. Teşkilatlarımızın gücü ve etki alanı siyasi başarının anahtarıdır” dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığı geçtiğimiz gün Bornova ve Buca’da iki coşkulu görev teslim töreni gerçekleştirdi. Yerel Seçimler ve istifalar dolayısıyla boşalan ilçe kadrolarını yenileyen MHP’de Bornova, Kiraz, Karaburun ve Buca İlçe teşkilatlarında başkan ve yönetim kurulları ataması yapıldı. MHP’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın’ın ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin imzasıyla yapılan görevlendirmelerde Turan Otlu Bornova İlçe Başkanlığına, Bahadır Altınkeser Buca ilçe başkanlığına, Musa Özdemir Kiraz ve Erkan Özen de Karaburun ilçe başkanlığına atandı. Atama törenlerinde MHP’nin 1. Bölge Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, il yönetim kurulu üyeleri, partide uzun yıllar görev yapmış tecrübeli isimler, ilçe teşkilatları, MHP’nin gönüllü kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Atama törenlerinde konuşan İl Başkanı Veysel Şahin,  partisinin elli yıllık geçmişinden bahsetti. MHP geçmişten geleceğe uzanan köprüdür diyen Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü; “Elli yıllık geçmişe, tecrübeye ve onurlu bir mücadeleye sahip olan partimiz Başbuğ Türkeş ile başlattığı kutlu mücadelesini Liderimizin emrinde ve izinde ara vermeden sürdürüyor. Türkiye’nin her dönemine damgasını vuran Türk Milliyetçiliği ve MHP devletimizin temeli olduğu gibi aynı zamanda fikir kaynağıdır. Biz Türk milliyetçileri- ülkücüler de bu kaynaktan beslenen iman erleriyiz. Şimdi aranızda bazı büyüklerimi görüyor, elli yıllık asil mücadelemize şahit oluyorum. Bazı genç kardeşlerimi görüyor geleceğimize umutla bakıyorum. İşte MHP bu gerçektir. Geçmişten geleceğe uzanan kutlu köprüdür” dedi.

Konuşmasında Ordumuz tarafından gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtı’na da değinen İl Başkanı Şahin, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin kararlılığı ve güçlü devlet adamlığı sayesinde kendini bulan Türk Devleti artık emperyalizme kafa tutmaktadır. Sınırlarımıza binlerce kilometre öteden gelip silahlarını bize çevirenler irademiz karşısında yılmış yerle yeksan olmuştur. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekâtları bizim bu coğrafyadaki varlık mührümüzdür. Bu mührü vuranlar da hiç şüphesiz Türk Milliyetçileridir” açıklamasını yaptı.

Türk Milletinin Atatürk’ün gösterdiği İstiklal rüyasından sonra şimdi de Büyük Türkiye Rüyası görmeye başladığını ve bu alanda birçok atılımlar yapıldığını da sözlerine ekleyen Şahin, “Şimdi bütün Türkiye bir Kızıl Elma rüyası görüyor. Bu rüya rahmetle andığımız Atatürk’ün, Başbuğ Türkeş’in ve Lider Devlet Bahçeli’nin rüyasıdır. Türk Milleti bu rüyaya sahip çıkmış, gerçekleştirmek için hep birlikte yola çıkmıştır. Balkanlar’dan Japon Denizine kadar uzanan coğrafyada artık bu rüyanın gerçekleşmesi beklenmektedir” ifadelerini kullandı.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin son olarak, atanan teşkilatlarımı size, sizi onlara emanet ediyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Osman Bey Parkı'na Kedi Barınma Evi yapıldı
Sonraki Haber Kitvak Koşusu'nu “Secret Lover” kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?