ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Orijinal Canon Batarya Kullanın Makinenizi Riske Atmayın!

Orijinal Canon Batarya Kullanın Makinenizi Riske Atmayın!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Orijinal Canon Batarya Kullanın Makinenizi Riske Atmayın!

Taklit yoluyla kalitesiz ürünleri piyasaya sunarak, çok para kazanmanın derdindeki insanların hedefi çoğu zaman en iyi markalardır.

Bu kez hedefteki canon batarya gibi Canon Dijital Sabit Kompakt Fotoğraf Makineleri, Dijital SLR Kameralar ve Dijital Video Kameralar için hayati önem taşıyan bir ürün! 

Sahte piller, kolaylıkla aşırı ısınma, sızıntı, kırılma, yanma, hatta patlayarak hem makineye hem de yanık, kör kalma gibi kazaî sonuçlara neden olabiliyor. Yan sanayi, orijinal olmayan bataryalar çok ucuz görünebilir ama fotoğraf makinenizi ve kendinizi tehlikeye atmaya değmez!

Fotoğrafçılık sevdalıları için araştırdığımız Canon batarya modellerinden en fazla kullanılanını sizin için araştırdık.

Canon LP-E6 Batarya İncelemesi

1800mAh kapasiteli Li-ion canon batarya gün boyu fotoğraf çekme zevkinin kesintiye uğraması için yeterli güce sahip. Çalışma mantığı oldukça basit; 7.2V ile şarj ediliyor. Orijinal şarj aleti ile 1 saatte doluyor. Yaklaşık 500 kare fotoğraf çekebiliyorsunuz. Canon EOS 5D Mark III/5Ds/5Ds R/60D/70D/6D/7D/7D Mark II fotoğraf makinelerinde kullanılabiliyor. Son derece kullanışlı, gerekli ve yeterince güçlü bir pil!

Tamamen orijinal olan pili yurtdışı ile aynı fiyata http://www.bizdeuygun.com/canon-batarya platformundan tedarik edebilirsiniz. Faturalı, distribütör garantisi ile satılan orijinal ürünlerde 9 taksit ile ödeme, ücretsiz kargo gibi avantajlardan da yararlanabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Klasik Erkek Ayakkabı İncelemesi
Sonraki Haber LG V10 Akıllı Cep Telefonun Genel Özellikleri Nelerdir?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?