ANA SAYFA > GÜNDEM > Organ Bağışı Haftası etkinlikleri ilgi gördü

Organ Bağışı Haftası etkinlikleri ilgi gördü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Organ Bağışı Haftası etkinlikleri ilgi gördü

Organ Bağışı Haftası nedeni ile Karşıyaka Kaymakamlığı, Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından etkinlikler düzenlendi.

3-9 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen “Organ Bağışı Haftası” nedeniyle Hükümet Konağı Bahçesinde düzenlenen etkinlikte Kızılay kan alma, organ bağışı, Havaözişbakan lisesi öğrencilerinin organ bağışına çağrı, Orman Bölge Müdürlüğünün fidan dağıtımI, Müftülüğün kitap, Karşıyaka KETEM’inBilgilendirme standları yer aldı.
Orman Bölge Müdürlüğü tarafından alana getirilen çam fidanları ücretsiz halka dağıtıldı.
Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel’i Kızılay Kan aracında kan verdiğini gören Karşıyakalılar kan vermek için sıraya girdiler.
Karşıyaka KETEM standında ise kolon kanseri testleri için bilgilendirmeler yapılırken, ziyaretçilere adımsayar cihazı hediye edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı kızlar, Balıkesir'e hazırlanıyor...
Sonraki Haber 152 çocuğa ayakkabı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?