ANA SAYFA > SPOR > Onur ve Battal'a af çıkabilir...

Onur ve Battal'a af çıkabilir...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Onur ve Battal'a af çıkabilir...

Karşıyaka'nın sezon öncesi ve geçen sezon devre arasında yollarını ayırdığı 4 futbolcu, kariyerlerine amatör ligde devam ediyor.

Karşıyaka'da kadrodan elendikten sonra yaz döneminde bir kulüple sözleşme imzalamayan Onur Kıntaş ve Battal Demirbilek bireysel antrenmanlar yapıyor. İki futbolcuya, yönetimden af çıktığı takdirde, devre arasında yuvaya dönüş yolunun açılması ihtimali var.

Yeşil-kırmızılıların eski futbolcularından Bartu Umut, Bölgesel Amatör Lig'deki Salihli Belediyespor'da forma giyiyor. Batuhan Çalıkşan, Bucak Belediye Oğuzhanspor; Batuhan Altın ise Çiğli Belediyespor'la sözleşme imzaladı. Kaf-Kaf'ta forma şansı bulamayınca geçen sezon devre arasında ayrılan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın oğlu Ersagun Akbar Karaman da Bahçelievlerspor'da oynuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 2 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavişehir Kadın Platformu Derneği'nden meme kanserine farkındalık
Sonraki Haber Kordon ve Pasaport için büyük buluşma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?