ANA SAYFA > İZMİR > Onkoder'den lösemili çocuklara destek

Onkoder'den lösemili çocuklara destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Onkoder'den lösemili çocuklara destek

Ege Lösemili Çocuklar ve Onkoloji Derneği kanser tedavisi gören çocuklara maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla konser organizasyonu düzenledi. İzmir Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleşen konsere katılım oldukça yoğun bir şekilde gerçekleşti.

Derneğin aktiviteleri içerisinde yer alan Big Band ve Dans Floor topluluğuna teşekkürlerini sunan Onkoder Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nazan Çetingül, "Gerçekleştirdiğimiz etkinlikler derneğin gelirine eklenecek. Tamamen gönüllülük esaslı bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Yürütülen etkinlikler ile grupların sosyal sorumluluk projesi için bu tarz organizasyonlar önemli ve etkili olabiliyor. Bizde bu gece bu iki ekibin güzel sunularını çocuklarımızın katılımı ile izledik. Biz Onkoder olarak senede en az 1-2 etkinlik düzenleyerek derneğin amaçlarını karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

AMACIMIZ UMUT

Dernek amaçlarının tedavi sürecinde olan çocuklara maddi kaynak sağlamanın dışında umut ışığı da olduğunu sözlerine ekleyen Çetingül, “Maddi ihtiyacı olan ailelerin hastamız olan çocuklarına eğitimleri süresince eğitim bursları vermektir. Ayrıca Kanserin tanısı ve tedavisi ile ilgili bilimsel toplantılara ve araştırmalara destek olmayı amaçlıyoruz. En önemlisi çocuklarımızın tedavileri süreci ve sonrasında sosyal uyumlarını arttırmak için sosyal içerikli müzik, spor, geziler düzenleyerek motivasyonlarını arttırmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Etkinlik boyunca eğlenceli vakitler geçiren çocuklar sahneye çıktı ve sanatçılar ile birlikte şarkı söyleyip dans etti. Etkinlik sonrasında gönüllü olarak sahne alan gruplara teşekkürlerini ileten Çetingül, dernek olarak bu tarz çalışmalara devam edeceklerini söyledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Olağanüstü Genel Kurul'un tarihi değişti
Sonraki Haber Para, vatandaşın canından daha değerli!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?