ANA SAYFA > SPOR > Olaylı maçta Pınar Karşıyaka, Uşak'ta kaybetti

Olaylı maçta Pınar Karşıyaka, Uşak'ta kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Olaylı maçta Pınar Karşıyaka, Uşak'ta kaybetti

Spor Toto Basketbol Ligi 23.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Muratbey Uşak Sportif'e 79-72 mağlup oldu.

Başa baş giden karşılaşmanın ilk çeyreğinin 7. dakikasında tribün ve Pınar Karşıya yedek kulübesi arasında olaylar yaşandı. Hakemler saha ve tribün güvenliği alınıncaya takımlarla birlikte soyunma odasına gittiler. 15 dakika aradan sonra maça kalındığı yerden devam edildi ve bu çeyreği Pınar Karşıyaka 15-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Pınar Karşıyaka Kenny Gabriel'in isabetli dış atışlarıyla farkı açmaya başlarken, Uşak Sportif'te de D'Angelo Harrison ve Andre Harris ile aynı şekilde dış atışlarla aradaki farkı kapattılar. Tribünlerin desteğini arkasına alan ev sahibi Uşak Sportif karşılaşmada öne geçmeyi başararak soyunma odasına 40–36 önde giden taraf oldu.



Üçüncü çeyrekte sahada D'Angelo Harrison fırtınası eserken özellikle dış atışlarla Uşak Sportif farkı 10 sayıya kadar yükseltmeyi başardı. Çeyreğin sonunda ise Uşak Sportif skoru 63-56'ya taşıdı. Final periyodunda sahadaki heyecan doruk seviyeye ulaşırken Uşak Sportif D'Angelo Harrison ile Pınar Karşıyaka ise Wright ile ayakta kalma savaşı verdi. Müsabakanın son bir dakikasına 74-68 Uşak Sportif üstünlüğü ile girilirken oyunun hakimiyetini elinden bırakmayan Uşak Sportif Ege derbisini 79 – 72 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti.


MURATBEY UŞAK SPORTİF                                              PINAR KARŞIYAKA

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Muratbey Uşak Sportif-Pınar Karşıyaka maçında olay çıktı
Sonraki Haber Şehit ateşi Karşıyaka'ya düştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?