ANA SAYFA > SPOR > Olaylı maçı Karşıyaka AG kazandı...

Olaylı maçı Karşıyaka AG kazandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Olaylı maçı Karşıyaka AG kazandı...

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi Play-Off Yarı Finalleri 1. gün son maçında Karşıyaka Asrın Grup, Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor karşılaşması olaylardan sonrada elektrik kesintisi nedeniyle durdu..

Önce Bursa'daki yoğun yağış nedenyle salonun tavanının yoğun bir şekilde akması, maçın başlamasına engel oldu. Bu nedenle yağışın hafiflemesi beklendi ve 15 dakikalık bir gecikme ile karşılaşma başlayabildi.
Karşılaşmanın başlamasının ardından ise 1. sette durum 18-18 iken, önce iki takım taraftarı, sonrada protokol tribünü karıştı. Bu sırada ve daha öncesinde ise sık sık torpil patlatan Balıkesir taraftarından birkaç kışı gözaltına alınırken, maça kısa süre ile ara verildi. Maç başında patlatılan torpillere uyarı vermeyen baş hakem, bu kez maçı durdurmak zorunda kaldı. Olayların yatışmasının ardından tekrar karşılaşmaya devam edildi. Bu arada iki takım taraftarının da yoğun olduğu maçta, tribünde çok az sayıda emniyet gücünün olması ve iki takım taraftarı arasına maç başında set çekilmemesi gözden kaçmadı. Uzunca süren bu seti Karşıyaka Asrın Grup 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti.
İkinci sette ise 25-18 Balıkesir temsilsinin üstünlüğü vardı ve karşılaşmaya denge geldi: 1-1
Üçüncü sete hızlı başlangıç yapan Karşıyaka Asrın Grup'ta, yeşil kırmızılılar 19-15 önde iken, antrenör Nejat Sancak sarı kırmızı kart görerek ceza sandalyesine gitti. Son anları büyük bir çekişmeye sahne olan bu seti 25-20 İzmir temsilcisi kazanarak durumu 2-1 yaptı.
Karşılaşmanın dördüncü ve son seti karşılıklı sayılarla başladı. Ancak bu kez de durum 8-8 iken saat 20:50'de salonun elektrikleri kesildi. Günün 2. maçında da aynı kesilen elektrik nedeniyle maç durmuştu. Son kesinti ve ups ile jenaratorun devreye girmemesi 20 dakikada bu setin durmasına neden oldu. Bu beklemenin ardından da maçın hakemi takımlara 10 dakikalık ısınma süresi verdi. Karşılaşma saatler 8-8 iken tekrar başladı. Sette durum 16-18 iken Nejat Sancak maçtakı 2. kırmızı kartını gördü ve skor 17-18 oldu...Büyük bir çekişmeye sahne olan bu seti de 25-23 kazanan Karşıyaka Asrın Grup, maçtan 3-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Maç sonunda ise yine salonda büyük olaylar yaşandı. İki takımın teknik ekipleri ve iki takımın seyircisi arasında salonda büyük bir arbede yaşandı.

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Ferda Bulut, Ayşe Kılıç, Olga Ergar, Aslıhan Sinanoğlu, Olga Gevko, Tülin Altıntaş (Elif Kavrar, Nefize Gaffar)
KARŞIYAKA ASRIN GRUP: Ayşegül Girgin, Tumas, Burcu Genç, Esra Ötücü, Aslı Türker, Safranova (Derya Çayırgan, Buket Yılmaz, Ayça Yavuz, Burcu Şentürk, Yasemin Özel)
SETLER: 22-25, 25-18, 20-25, 23-25
SÜRE: 93 dakika (21, 24, 23, 25)
HAKEMLER: Zeki Bocutcu, İsmail Yıldırım

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye Liselerarası proje yarışması başladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da 2 gün elektrikler kesilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?