ANA SAYFA > EĞİTİM > Okul Aile Birliği toplantısına rekor katılım

Okul Aile Birliği toplantısına rekor katılım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okul Aile Birliği toplantısına rekor katılım

680 mevcutlu Karşıyaka Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği toplantısına 500’e yakın veli katıldı.

Okul Aile Birliği toplantısından önce Çocuk gelişimi üzerine bir konferans verileceğinin duyurulması üzerine katılımın yoğun olduğu belirtildi.

Gediz Üniversitesi Psikoloji Danışmanı Orhan Keskin tarafından verilen konferans, veli ve okulun öğretmenleri tarafından ilgi ile izlendi.

Verilen seminerde öğrencilerin başarılı olmasında ailenin rolü, öğrencilerin verimini azaltan etkenler arasında; Bilgisayar bağımlılığı, teknolojinin sağlıksız ve gereksiz kullanımı(cep telefonu ve internet ),  dikkat dağınıklığı, yoğunlaşamama konsantrasyon sorunu ve ders çalışamama nedenleri ve çözüm önerilerinin yanı sıra aile içi etkileşim, ailede eğitim ve başarılı çocuk mutlu aile konuları üzerinde duruldu.

Seminer sonrasında velilerin öğretmen ve okul yöneticileri ile görüşme istekleri dikkat çekti.

Seminere katılan öğrenci velileri, okul yönetiminin bu tür etkinlikleri tekrarlamalarını isterlerken, seminerden iyi dersler çıkardıklarını da belirttiler.

Semineri veren Keskin ise “Velilerin ilgi ile beni dinlemeleri beni çok mutlu etti. Yardımcı olabildiysem ne mutlu” dedi.

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Basketbol Takım menajeri Anıl Ümit nişanlandı
Sonraki Haber Karşıyaka'da mağdur kadınlar koruma altında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?