ANA SAYFA > SPOR > Oktay Mahmuti yalanlandı...

Oktay Mahmuti yalanlandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Oktay Mahmuti yalanlandı...

Pınar Karşıyaka'nın Oktay Mahmuti ile görüşüyor haberi Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı tarafından yalanlandı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanlığının yanı sıra basketol şubesinden de tam sorumlu olarak görev yapan Turgay Büyükkarcı  yeni sezon için coach olarak Oktay Mahmuti ile görüştükleri kesin bir dille yalanladı.
Mahmuti'yle halen görevde olan başantrenör Dirk Bauermann'la anlaşmadan önce görüşme yaptıklarını, bundan sonra ne telefonla, ne de yüzyüze bir görüşmelerinin olmadığını açıklayan başkan Turgay Büyükkarcı, "Kesinlikle antrenör arayışımız yok. Dirk Bauermann'la opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşmemiz sürüyor. Şu anda tek konsantremizi ligdeki play-off yarışına vermiş durumdayız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZVAK Karşıyaka Stadı için açıklama yaptı
Sonraki Haber İzmirli belediye başkanları bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?