ANA SAYFA > SPOR > Okta: Hedefimiz en kısa sürede düşme potasının üzerine çıkabilmek

Okta: Hedefimiz en kısa sürede düşme potasının üzerine çıkabilmek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okta: Hedefimiz en kısa sürede düşme potasının üzerine çıkabilmek

Ottocool Karagümrük'ü 5-3 yenerek ilk dış saha galibiyetini alan Karşıyaka'da teknik direktör Halim Okta''Hedefimiz en kısa sürede düşme potasının üzerine çıkabilmek'' dedi.

Nazilli Belediyespor ve Altay yenilgilerinin ardından Karagümrük'te kazanarak büyük moral kazandıklarını söyleyen teknik direktör Halim Okta, "Üst üste şanssız mağlubiyetler aldık. Bu kez bol gollü, üstelik deplasmanda alınan galibiyet bize çok iyi geldi. Son sıradan kurtulmuş olmak da moralimizi düzeltti. Özgüvenimiz ve motivasyonumuz arttı. Hedefimiz en kısa sürede düşme potasının üzerine çıkabilmek. Oyun tempomuzu yükseltmeli ve bireysel hataları azaltmalıyız. Basit goller yemeyi engellemeliyiz. Oyun anlamında her hafta ileriye doğru gelişiyoruz" dedi.

Karşıyaka ve Karagümrük taraftarı arasındaki dostluğa da değinen Okta, "Ben çok uzun süredir futbolun içindeyim. İlk kez böyle bir şey gördüm, çok keyifliydi. İmrenilecek, herkese örnek olması gereken bir atmosfer vardı. Umarım tüm maçlar böyle centilmence geçer" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Kocaoğlu: Güzel, aydınlık, demokrat
Sonraki Haber Baby Mustafa vefat etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?