ANA SAYFA > SPOR > Okçuluk, Judo ve Satranç’ta Karşıyaka farkı

Okçuluk, Judo ve Satranç’ta Karşıyaka farkı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okçuluk, Judo ve Satranç’ta Karşıyaka farkı

Alternatif spor branşlarına önem vererek, her yaşta yeni ve başarılı sporcuların yetişmesine öncülük eden Karşıyaka Belediyesi, Okçuluk, Judo ve Satrançta yeni şampiyonluklar kazandı. Başkan Akpınar “Karşıyaka’da 4 yaşından itibaren herkese spor yapma imkanı tanıyoruz” dedi.

Okçuluk branşında Ecem Cansu Coşkun ve Demir Elmaağaçlı gibi iki dünya şampiyonunu bünyesinde barındıran Karşıyaka Belediyesi, minik sporcularının elde ettiği dereceler ile bu başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı. İzmir Okullar Arası Okçuluk Yarışması'nda Karşıyaka Belediye Spor adına yarışan okçulardan; Umut Süter, Muhittin Armağan, Bahar Üçkardeş ve Doruk Gezen kendi yaş gruplarında derece yapmayı başararak, 17-18-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.
 
Judo'da Küçükler Ortaokullar İzmir İl Birinciliği karşılaşmalarında da yine Karşıyaka Belediyesi adına mindere çıkan Mehmet Emin Avşar, Arda Hasret, Murat Toksun, İlayda Arı ve Cemal Aydın başarı kazanan sporcular arasında yer aldı. Minikler Teşvik Turnuvası İzmir İl Birinciliği yarışmalarında da; Melda Engin, Pınar Toksun, Mehmet Emin, Cemal Aydın, Arda Umut Aydın derece yaptı. Yıldızlar kategorisinde de Hamdi Yurtçu 3. oldu.
 
Karşıyaka Belediyesi’nin, küçük yaştaki çocuklara sevdirmek için yoğun çalışma yürüttüğü Satranç branşında müsabakalara katılan Gül Sena Kayış ise önce Manavgat’taki Türkiye Küçükler Satranç Turnuvası'nda Türkiye 2’ncisi, sonrasında da İzmir Küçükler Satranç Turnuvası'nda, 9 Yaş Kızlar Kategorisinde İzmir 1’incisi oldu.
 
Sporcular, madalyaları ve kupaları ile birlikte Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret etti. Sporcuların başarılarından mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akpınar “Her yaşta ve her branşta sporu desteklemeye devam edeceğiz. Karşıyakamızda 4 yaşından itibaren herkese, farklı branşlarda spor yapma imkanı tanıyoruz. Kazanılan başarılar da göğsümüzü kabartıyor” dedi.
 
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Önemli bir avantajı kaybettik
Sonraki Haber Bloggerlar kent tesislerine hayran kaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?