ANA SAYFA > SPOR > Okan Kırmacı'dan, Kaf Kaf'ın kızlarına destek

Okan Kırmacı'dan, Kaf Kaf'ın kızlarına destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okan Kırmacı'dan, Kaf Kaf'ın kızlarına destek

Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı, Karşıyaka'nın bugün satışa çıkan 2016-2017 sezonu voleybol kombinelerinden 10 adet alarak kızlara destek oldu.

Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı, Karşıyaka Çarşı'da açılan stantlarda satılan voleybol kombinelerinden 10 adet satın alarak kulübün kızlarına destek oldu. Kulübün bulunduğu zor durumda desteğin önemine vurgu yapan Okan Kırmacı, "Bugüne kadar hep arka plana atılmış voleybol şubemizin başına çok değerli bir başkan ve yönetici kardeşlerimiz geçti. Biz de onlara destek olmak adına Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Karşıyaka Çarşı adına 10 adet kombine satın aldık. Tüm Karşıyakalıları voleybol kombinesi satın alarak pırıl pırıl kızlarımıza destek olmaya çağırıyorum" dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol kombineleri, Karşıyaka Çarşı'da açılan stantta 50 lira bedelle satılıyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Voleybol'da kombineler satışta
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?