ANA SAYFA > GÜNDEM > Öğretmenlere 24 Kasım sürprizi

Öğretmenlere 24 Kasım sürprizi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğretmenlere 24 Kasım sürprizi

Karşıyaka Belediyesi, aklın ve bilimin ışığında aydınlık nesiller yetiştirmek için büyük özveriyle görev yapan öğretmenleri, park açılışıyla onurlandıracak.

Örnekköy Mahallesi’nde baştan sona yenilenerek modern görünüme kavuşturulan ‘Öğretmenler Parkı’, 24 Kasım’da törenle hizmete sunulacak.

Öğretmenlerin toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekmek; fedâkar eğitim emekçilerini onurlandırmak isteyen Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy Mahallesi Yeni Girne Bulvarı’nda bulunan parkın adını ‘Öğretmenler Parkı’ olarak değiştirdi. Ayrıca, 2 bin 300 metrekare alan üzerinde kurulu olan park, yaklaşık bir ay süren çalışmalarla baştan yaratıldı.

Tamamlanma aşamasına gelen çalışmalar kapsamında parka, pergoleli modern oturma alanları yerleştirildi. Kuru havuz ile öğretmenler ve öğrencilerin tasvir edildiği bir heykel konuldu. Yeşil alanlar artırıldı. Tamamen yenilenen Öğretmenler Parkı’nın, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde geniş katılımlı bir törenle hizmete açılacağı belirtildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedâkar ve saygıdeğer unsurlarıdır’ dediği eğitim emekçilerimize sevgi ve saygımızı göstermek için, 24 Kasım’da herkesi Öğretmenler Parkı’nın açılışına bekliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ünlü komedyen hayatını kaybetti...
Sonraki Haber Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nden anlamlı ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?