ANA SAYFA > EĞİTİM > Öğrenciler güvenle öğrenimlerine devam edecek

Öğrenciler güvenle öğrenimlerine devam edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğrenciler güvenle öğrenimlerine devam edecek

Karşıyaka Zübeyde Hanım İlkokulu’na depreme dayanıklı dersliklerin bulunacağı ek binanın yapım çalışmaları yerinde inceleniyor.

Yapılan dayanıksızlık testinden sonra yıkımına karar verilen 8 derslikli bina yerine, 16 derslik ve bir anasınıfını barındıracak bina yapılacak.
İzmir Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, İl Müdür Yardımcısı Erşan Eroğlu, Şube Müdürü Şerafettin Bayram Karşıyaka’ya gelerek Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Okul Müdürü Tülin Genç ile birlikte yapılan binayı yerinde inceledi.
Depreme dayanıklı ek binanın Aralık ayında bitmesi beklenirken, 1.563,200 TL mal olacağı, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı’nın yıkılan 8 dersliğin yerine 16 derslik ve bir anasınıfı içinde barındıra dayanıklı binanın yatırım programına alınmasını sağladığı, sürecin hızlanması için her aşamasını takip ettiği öğrenildi. Kamulaştırmadan kaynaklanan pürüzler ise okul aile birliği ve okul yönetimi tarafından giderildikten sonra 2 aya yakın süren zemin iyileştirme çalışması yapılmış.


Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu, Spor Bakanıyla görüştü...
Sonraki Haber Müzik eğitimi matematik ve fen derslerine destek oluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?