ANA SAYFA > GÜNDEM > Öfke kontrolü ve stresle başa çıkma seminerine büyük ilgi

Öfke kontrolü ve stresle başa çıkma seminerine büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öfke kontrolü ve stresle başa çıkma seminerine büyük ilgi

Karşıyaka Rehberlik Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Öfke Kontrolü ve Stresle Başa Çıkma Yolları” konulu seminer katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Seminer Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nce yürütülmekte olan Aile Okulu Projesi kapsamında Karşıyaka Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirildi
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından Mavişehir İlkokulunda düzenlenen “Öfke Kontrolü ve Stresle Başa Çıkma Yolları” konulu seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Beyhan Gökdemir, yardımcı personeller, güvenlik görevlileri, servis şoförleri ve kantin görevlilerini katıldı.
Seminerde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu “Milli kültürümüzü yabancılaşmaya ve sosyal yozlaşmaya karşı muhafaza etmek, geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizi korumada bizlere büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Katılımınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.
Cumhurbaşkanlığının yayımladığı genelgede yer alan “Milli kültürümüzü yabancılaşmaya ve sosyal yozlaşmaya karşı muhafaza etmek, geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin, sosyal medya ortamları da dahil bazı mecralardaki tüm yazılı, sözlü ve görsel basın ve yayımların zararlı içeriklerine maruz kalmaları sonucu bedensel ve zihinsel gelişimlerinin olumsuz etkilenmesini önlemek adına gereken adımların kararlılıkla atılması gerekmektedir.” İfadesi doğrultusunda gerçekleştirilen seminer iki oturumda gerçekleştiriliyor. Verilen seminer okullarda öfke kontrolü ve stresle başa çıkmayı amaçlıyor.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ansızca Barajı gün sayıyor
Sonraki Haber CHP İzmir’in yeni İl Başkanı belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?