ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir’in yeni İl Başkanı belli oldu

CHP İzmir’in yeni İl Başkanı belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir’in yeni İl Başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerçekleşen MYK Toplantısı’nda İzmir İl başkanlığına Şenol Aslanoğlu atandı. 

İzmir’de sivil toplum kuruluşlarında bugüne kadar etkin görevler üstlenen Aslanoğlu, bir dönem CHP Balçova Belediye Meclis üyeliği olarak görev yaptı. 2019 Yerel seçimlerinde Balçova Belediye Başkan Aday Adayı olan Aslanoğlu, CHP İzmir İl Eğitim Komisyon başkanlığı yaptı. Aslanoğlu, CHP Parti okulunda ve sandık örgütlenmelerinde de görev aldı.

Şenol Aslanoğlu, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Bu göreve beni layık gören ve güvenen Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na ve partimizin yetkili kurullarına ve sürecin başından sonuna kadar desteğini hiç esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tunç Soyer’e çok teşekkür ederim. Emin adımlarla iktidara koşan Millet ittifakının ve partimizin bu maratonun bayrak yarışının son 100 metresinde İzmir gibi çağdaşlığın ve demokrasinin kalesi bir şehirde görev almaktan  onur duydum. Bugüne kadar bayrağı başarı ile taşıyan önceki dönem il başkanlarımız ve il yöneticilerimiz ve partimizin bütün emekçileri ile birlikte bayrağı daha yukarıya hep birlikte taşıyacağız. Genel başkanımızın dediği gibi başlıyoruz, başlıyoruz, başlıyoruz…”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Öfke kontrolü ve stresle başa çıkma seminerine büyük ilgi
Sonraki Haber Zübeyde Hanım’ın anısına sahneye çıkacaklar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?