ANA SAYFA > GÜNDEM > Noyan Uluğ'a büyük destek var...

Noyan Uluğ'a büyük destek var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Noyan Uluğ'a büyük destek var...

Karşıyaka Spor Kulübü taraftarlarından, Karşıyakalı İş adamı Noyan Uluğ'a Karşıyakalılardan büyük destek geliyor.

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Meclisi 3. sırada yer alan Noyan Uluğ'un Karşıyaka Belediye Meclisi'ne girebilmesi için destek olacaklarını söyleyen Karşıyakalılar, "Belediye Başkanlığı için oyumuzu başkasına versek bile meclis için oyumuz senin" diyenlerin çokluğu seçimlere ittifak olarak değil kendi başına girecek olan İYİ Parti Karşıyaka Belediye Meclisi adayı Noyan Uluğ'u mutlu ediyor.
"Tek amacının Karşıyaka'ya hizmet" olduğunu belirten ve bu nedenle de aday olduğunuı ifade eden Noyan Uluğ, "Benim doğduğum kent ve kentimin takımı KSK çok önemli. Onun haklarını korumak, en iyi hizmeti verebilmek için Karşıyakalıyım diyen herkesten destek bekliyorum" dedi.
Noyan Uluğ, CHP ile İYİ Parti'nin Karşıyaka'da ittifak yapmadığını ve iki partinin de hem belediye başkanlığı, hem de belediye meclisine ayrı ayrı adaylar çıkardığını belirterek, "Bu çok önemli bir konu. Biz İYİ Parti olarak Karşıyaka'da seçime kendi başımıza giriyoruz ve oylarınızı bekliyoruz" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Noyan Uluğ'a büyük destek...
Sonraki Haber Şemikler Mahallesi muhtar adayı Soysal: “Gelişim için değişim şart”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?