ANA SAYFA > GÜNDEM > Noyan Uluğ: Sadece İYİ Parti değil, her kesimden oy bekliyorum

Noyan Uluğ: Sadece İYİ Parti değil, her kesimden oy bekliyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Noyan Uluğ: Sadece İYİ Parti değil, her kesimden oy bekliyorum

Karşıyaka'da ittifaktan ayrı olarak tek başına başkan ve belediye meclisi adaylarıyla iddialı olarak seçimlere giren İYİ Parti'de çalışmalar devam ediyor.

Karşıyaka Belediye Meclisi adayları arasında 3. sırada olan ve seçim çalışmalarında Karşıyakalılardan büyük ilgi gören Dolphin Pizza sahibi Karşıyakalı iş adamı, Karşıyaka Spor Kulübü kongre üyesi Noyan Uluğ, "Sadece İYİ Partililerden değil, Karşıyaka Belediyesi'nden daha iyi hizmet isteyen ve belediye meclisinin geçmiş dönemlerde çalışmalarından memnun olmayıp, daha iyi bir meclis hayal ediyorum diyen tüm Karşıyakalıların oyuna talibim ve oylarını istiyorum" dedi.
CHP ve diğer partililerle de dost ve arkadaş olduğunu, sadece seçim yarışında fair play çizgisini koruyup çalıştığını belirten Noyan Uluğ, "Bu iş hizmet işi. Biz hizmet aşkıyla yandığımız için belediye meclisi üyeliğine aday olduk. Siyaset geçmişim çok kısa. Her geçen gün tecrübe kazanacağım ama klasik siyasetci tipi çizmeden, hizmet adamı, Karşıyakalıların temsilcisi olacağım. Benim sevdam Karşıyaka. Bunun için kollarımı sıvadım. Kazansam da kaybetsem de Karşıyaka'da yaşamaya ve hizmet etmeye devam edeceğim" diye konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka çeyrek final için sahada
Sonraki Haber Başkan Akpınar müdürleriyle vedalaştı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?