ANA SAYFA > EĞİTİM > Neyzenler eşliğinde sergi

Neyzenler eşliğinde sergi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Neyzenler eşliğinde sergi

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi yılın ilk sergisini açtı. Açılışa katılanlar neyzenler eşliğinde sergiyi gezerek yapılan çalışmaları inceledi.

Karşıyaka Öğretmenler Lokali’nde sevgililer gününe özel açılan Peygamber Efendimize duyulan sonsuz Aşk-ı ifade eden tezhip sergisinde ilk kez neyzenlerde yar aldı.

Açılışa Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Şube Müdürü İlhami Dağlargüler, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ebru Yücel, müdürü yardımcıları, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve Karşıyakalılar katıldı.

Serginin açılışında konuşan kaymakam Yücel, Herkesin bu kurslara ihtiyacı olduğunu belirterek şöyle konuştu. “Halk Eğitim Merkezimiz yaşı, cinsiyeti, konumu ne olursa olsun vatandaşlarımıza, Karşıyakalı hemşerilerimize eğitim hizmeti veriyor. Halk eğitim merkezinin verdiği eğitimlere çoğumuzun ihtiyacı olduğu açık. Büyük şehirlerimizde geride kalanlarımıza örnek rol model olabilmek, hem de kendimizi geliştirmek, dolaysı ile ailemize ve sosyal çevremize daha iyi dönüşler sağlayabilmek adına bu kursların gerekliliği açıktır. Bugün açılışını yapacağımız kurs, kültür birikimimiz bakımından son derece anlamlı, önemli ve gerekli bir kurs. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yücel, Halk Eğitim Merkezi’nin yılın ilk kurs sergisi olduğunu belirterek, “Sevgililer gününe özel Peygamber Efendimize duyduğumuz sonsuz Aşk-ı paylaşmak amacı ile neyzenler eşliğinde tezhip öğretmenimiz Aynur Yürürdurmaz ın tezhip sergisini açtık” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Severseniz, sevilirsiniz
Sonraki Haber Feridun Düzağaç İzmirli sevenleriyle buluşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?