ANA SAYFA > GÜNDEM > Nevvar Salih İşgören Vakfı'ndan çocuklara şefkatlı bir dokunuş

Nevvar Salih İşgören Vakfı'ndan çocuklara şefkatlı bir dokunuş

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nevvar Salih İşgören Vakfı'ndan çocuklara şefkatlı bir dokunuş

İzmir'de özellikle ihtiyaç sahibi çocuklara ve öğrencilere yönelik destek programlarıyla öncülük görevi üstlenen Nevvar Salih İşgören Vakfı, yeni bir yardım çalışmasına daha imza attı.

Kış mevsiminin başlaması ve hava sıcaklıklarının düşmesini göz önüne alan vakıf yönetimi, Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile işbirliği yaparak suça sürüklenen çocuklar ile hükümlü çocuklarına giysi yardımında bulundu.

Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün talebini değerlendiren Nevvar Salih İşgören Vakfı ilk etapta 32 çocuğa yardım yapılması konusunda müdürlükle protokol imzaladı. Yardım protokolüne Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli ile Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Urgun imza koydu. Bu işbirliği sayesinde 32 suça sürüklenen çocuk ile hükümlü çocuğuna 175'şer liralık giysi çeki verilecek.  Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli, Nevvar Salih İşgören Vakfı'nın çalışmalarını yakından takip ettikleri belirterek, vakfa bu işbirliği nedeniyle teşekkür etti.

Törende ayrıca İzmir'e kurulması planlanan Madde Bağımlıları Rehabilitasyon Merkezi de gündeme geldi. Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Urgun, “Vakıf olarak önceliğimiz daima ihtiyaç sahibi çocuklar oldu. Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile imzaladığımız protokolü de bu nedenle çok önemsiyoruz. Bu toplantıda ayrıca İzmir'e kurulması planlanan Madde Bağımlıları Rehabilitasyon Merkezi konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Nevvar Salih İşgören Vakfı olarak ihtiyaç sahipleri ve mağdurlara dokunmak bizim çok önemli” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Keman ve Yay Yapım Atölyesi son sürat
Sonraki Haber Bülent Tercan: ''İzmir'in tek ihtiyacı tanıtım, tanıtım, tanıtım''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?