ANA SAYFA > İZMİR > Nesrin Ulema'dan hodri meydan

Nesrin Ulema'dan hodri meydan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nesrin Ulema'dan hodri meydan

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, mazotu 1.5 TL yapacağı vaadinde bulunan Kılıçdaroğlu’nu, Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanan İzmir ile vurdu. Ulema, “Mazotu 1.5 TL yapacağını söylüyorsun. Yerel iktidar olduğun İzmir, Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyor. Sen mazotu bırak, önce suya bak. Önce İzmirlilere en pahalı suyu kullandırtmaktan vazgeç, suyu ucuzlat samimiyetini görelim” diye seslendi.

AK Parti İzmir Milletvekili, 25. dönem Milletvekili adayı Nesrin Ulema, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun samimiyetsiz olduğunu ve popülist politikalarla halkı kandırdığını dile getirerek, “Kemal Kılıçdaroğlu birçok vaatlerde bulundu. ‘Mazot 1,5 TL olacak. Kredi kartları borçlarının faizleri silinecek. Emekliye ikramiye verilecek. Asgari ücret 1.500 TL olacak’ diyor. Seçmene mazot 1.5 TL olacak diye vaatllerde bulunanlar, İzmirliye Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandırıyor” diye konuştu.

"MAZOTU BIRAK İZMİR'İN SUYUNU UCUZLAT"

Ulema, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Kılıçdaroğlu eğer vaatlerinde samimiyetini göstermek istiyorsan önce bunu İzmir’de göster. Yerel iktidar olduğun İzmir, neden Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanmak zorunda kalıyor. İktidar olursan mazotu ucuz vereceğini söylüyorsun. Sen önce İzmir’de su fiyatlarını ucuzlat. Ucuz mazot vadediyorsun, sonra da kalkıp Türkiye’nin en pahalı suyunu içiriyorsun. İzmirli senden ucuz mazottan önce, ucuz su bekliyor."

"BUNLAR BU MİLLETİ CAHİL SANIYOR"

Cem Uzan vaatleri ile Kılıçdaroğlu vaatlerinin yan yana getirildiğinde sıralamasının dahi aynı olduğunu vurgulayan Ulema, “Bunlar hala bu milleti cahil sanıyor. Bu milletin ne düşündüğünü, ne hissettiğini, ne istediğini bilmiyorlar. Bu millet çift anahtar vaat eden siyasetçileri de gördü. Bu millet; ‘O ne veriyorsa, ben yüzde 5 daha fazlasını veriyorum’ diyen siyasetçileri de gördü. Kılıçdaroğlu’nun sadece 4 vaadi 100 milyar tutuyor. Kılıçdaroğlu gerçekten samimi ise yerel iktidar oldukları İzmir’de Türkiye’nin en pahalı suyunu içirmesinler. Suyu ucuzlatsınlar da görelim” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in en güzel renkleri 6’ncı kez ödüllendirildi
Sonraki Haber Karşıyaka'da 4 gün elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?