ANA SAYFA > İZMİR > Nesrin Ulema: ''İzmir'i karıştıramayacaklar''

Nesrin Ulema: ''İzmir'i karıştıramayacaklar''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nesrin Ulema: ''İzmir'i karıştıramayacaklar''

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, akşam saatlerinde peş peşe meydana gelen patlamaların bulunduğu bölgedeki Çamdibi Polis Merkezi'ni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen patlamalar gündeme bomba gibi düşerken patlamalarda ölü ya da yaralı olmaması teselli oldu. Çamdibi Polis Merkezi'nin Arkasında bulunan park halindeki araçların altına yerleştirilen bombalar 15'er dakika arayla patlatıldı. Alınan bilgilere göre patlamaların ses bombası düzeneklerinden kaynaklandığı, can kaybı olmazken bombaların tuzaklandığı araçlarda ve çevrede bulunan diğer araçlarda hasar meydana getirdiği öğrenildi. 

Çamdibi Polis Merkezi'nde görevli polislerin anında güvenlik önlemleri alması ile bölgede 3. bir patlama ihtimaline karşı vatandaşların can güvenliği sağlanırken, İzmir polisi il genelinde benzer saldırılara karşın gelen ihbarları değerlendirerek calışma başlattı. 

Patlamanın ardından AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ile birlikte Bornava Çamdibi Polis Merkezi'ne gelen AK Parti GEnel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, burada patlamalara ilişkin bilgi aldı. Çamdibi Polis Merkezi amirlerine ve görevli tüm polislere geçmiş olsun dileklerini ileten Ulema, Türkiye'nin istikrarına, huzuruna ve güvenliğine kasteden gözü dönmüş teröristlerin İzmir'i karıştırmayı hedeflediğini, ancak buna asla müsaade edilmeyeceğini söyledi. Nereden ve kimden gelirse gelsin terörün ve terörist saldırıların her türlüsünü lanetlediğini vurgulayan Ulema, "Devlet olarak, AK PArti olarak Türkiye'nin huzuruna, istikrarına kasteden bu eli kanlı katillerin emellerine ulaşmasına izin vermeyeceğiz. Milletimizin huzur, refah ve güvenliği için gereken tüm adımlar atılacak" diye konuştu. 

Çamdibi Polis Merkezi amirleri ve görevli polisler de ziyaretinden ötürü Ulema'ya teşekkür ederek "İzmirlilerin huzur ve güvenliği için 7/24 görev başında olmanın gururunu yaşıyoruz" mesajını verdiler.

Ulema ve Delican görevli polislerle bir süre sohbet ettikten sonra Çamdibi Polis Merkezi'nden ayrıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşte Karşıyaka'nın yeni sezon formaları
Sonraki Haber Necat Karataş: '' HDP’nin Maskesi düşmüştür''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?