ANA SAYFA > İZMİR > Nesrin Ulema: ''CHP İzmir'de Seçmeni Tehdit Ediyor!''

Nesrin Ulema: ''CHP İzmir'de Seçmeni Tehdit Ediyor!''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nesrin Ulema: ''CHP İzmir'de Seçmeni Tehdit Ediyor!''

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, CHP’nin İzmir’de seçmeni kendisine oy vermesi için tehdit ettiğini söyledi.

Seçim çalışmaları nedeniyle yaptığı ziyaretlerde bu konu ile ilgili çok sayıda şikayet aldığını kaydeden Ulema, belediyelerin görev alanına giren altyapı, yol ve benzeri hizmetler konusunda siyasi ayrımcılık yapıldığını, tehdit dili kullanılarak seçmene baskı uygulandığını ifade ederek; “CHP 'oy yoksa hizmette yok' diyerek vatandaşı mağdur ediyor” şeklinde konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili ve 25.Dönem Milletvekili adayı Nesrin Ulema, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun birçok defa Türkiye’yi İzmir gibi yöneteceklerini açıkladığını oysa İzmir gibi yönetmenin adının hizmetsizlik, baskı ve halkın mağdur edilmesi anlamına geldiğini söyledi.

 CHP “OY YOKSA, HİZMET DE YOK” DİYOR

Seçimlerde çok yoğun bir çalışma ve ziyaret programı uyguladıklarını dile getiren Ulema, sözlerini şöyle sürdürdü: "Halkımızla buluşmalarımızda özellikle son zamanlarda CHP’li belediyeler aracılığı ile seçmene yoğun bir baskı uygulandığı yönünde şikayetler alıyoruz.  'Bize oy yoksa size hizmet de yok' denilerek, halkımız hem mağdur ediliyor hem de siyasi baskı görüyor."

 CHP ALGI SİYASETİNDEN BASKI SİYASETİNE GEÇTİ

CHP’nin algı siyasetinden sonra baskı siyasetini uygulamaya koyduğunu ve hizmet vermek için oy vermeyi şart koştuğunu kaydeden Ulema, “Gittiğimiz her yerde halkımızın sorunlarını dinliyoruz. 7 Haziran seçimleri yaklaştıkça, iktidar olamayacağını anlayan CHP İzmir gibi bir yerde baskı dilini kullanıyor.  Kimi yerlerde Belediye BİT’leri kullanılarak, 'bize oy verirseniz sizleri İZSU gibi şirketlerde işe alırız' deniliyor. Kimi yerlerde ise acil yapılması gereken zorunlu belediye hizmetleri konusunda, '7 Haziran’da bize oy verip vermediğinize bakacağız. Oy yoksa hizmet de yok' denilerek vatandaş geri çevriliyor. Bunun anlamı seçmeni tehdit etmektir” dedi.

 CHP’NİN SİYASİ AYRIMCILIĞINI BAŞBAKANIMIZA AKTARDIK

CHP’nin her zaman siyasi ayrımcılık yaptığını dile getiren Ulema; “Şimdi de 7 Haziran seçimleri için baskıyı yoğunlaştırdılar. CHP İzmir’de kendisine oy verilmesi için seçmeni tehdit ediyor. Biz bu siyasi ayrımcılık ve baskıları Sayın Başbakanımıza ilettik.  Bundan sonra hükümetimiz halkın mağdur edilmesine müsaade etmeyecek. Belediyelerin yapması gereken hizmetleri siyasi veya benzeri nedenlerden dolayı yapmaması durumunda hükümetimiz yapacak. Bunu da belediyelerin payından kesecek. AK Parti olarak halkımızın mağdur edilmesine göz yummayacağız. Gerekirse yasayı değiştiririz” diye konuştu.

ANKARA’NIN PAYI YÜZDE 10,  İZMİR'İN PAYI YÜZDE 20 ARTIRILDI

CHP’li Belediyelerin İzmirlinin parasını çarçur ettiğini savunan Ulema son olarak; “Sonra da kalkıp diyorlar ki 'hükümet İzmir’e gereken desteği vermiyor.' Bütünşehir Yasası kapsamında Başkent Ankara’nın payı yüzde 10 artırılırken, İzmir’in payı yüzde 20 artırıldı. Biz CHP gibi partizanlık ve siyasi ayrımcılık yapmayız. AK Parti hükümetleri şimdiye kadar İzmir’in hiçbir talebini geri çevirmemiş ve İzmirlilere her türlü desteği de sağlamıştır” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzban'da kitap okuma eylemi...
Sonraki Haber İzmir Devlet Opera ve Balesi'nden Leyla Gencer anısına konser

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?