ANA SAYFA > SPOR > Nergiz, Erdem Esentepe, Şemikler ilk haftanın kazananı...

Nergiz, Erdem Esentepe, Şemikler ilk haftanın kazananı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nergiz, Erdem Esentepe, Şemikler ilk haftanın kazananı...

İzmir 2. Amatör Futbol Ligi maçları bugün başladı. Bu yıl takımların iddialı kadrolar kurması nedeniyle daha zevkli geçmesi beklenen Karşıyaka ekiplerinin yer aldığı B Grubundaki maçlarda toplam 19 gol atıldı.

Tüm kadrosunu değiştirerek, yepyeni ve şampiyonluğa oynayacak iddialı bir kadro kuran, takımın başına da Karşıyaka'nın eski futbolcularından ve eski alt yapı sorumlusu Murat Sır'ı getiren Nergizspor, ilk yarıda attığı gollerle Çiğli Maltepespor'u 3-0 yendi.
Şampiyonluk için iddialı olan bir diğer ekip Erdem Esentepespor da Bostanlıspor'u çekişmeli geçen maçın sonunda birisi penaltıdan olmak üzere 4 golle geçti.
Uyum sorununu aşamadığı görülen ve bir oyuncusu çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Bostanlıspor 10 kişi kaldıktan sonra 2 gol attı attı ancak rakibine yetişemedi ve maçı Erdem Esentepespor 4-2 kazandı. 
Grubun yeni ekibi Çiğli Ataşehir ile bayan başkanıyla ilk maçına çıkan Demirköprüspor 1-1 berabere kaldı. 
Yine şampiyonluk için iddialı kadro kuran Şemiklerspor 2-0 geriye düştüğü maçta Yeni Örnekköyspor'u 5-3 yendi. 
Tüm maçlardan önce şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, takımlar kollarına siyah bant takarak çıktı. Bostanlıspor saygı duruşu sırasında Türk Bayrağı açtı. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KES, İstanbul'da farklı kazandı
Sonraki Haber Karşıyakalı İlayda ona hayat verecek donörü arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?