ANA SAYFA > İZMİR > Necip Kalkan: ''Hainlerin kökünü kazıyacağız''

Necip Kalkan: ''Hainlerin kökünü kazıyacağız''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Necip Kalkan: ''Hainlerin kökünü kazıyacağız''

Ege TV’de konuk olduğu Ana Haber Bülteninde gündeme ilişkin açıklamalar da bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan son günlerde meydana gelen terör saldırılarını şiddetle lanetlediğini vurguladı. Üçkuyular Pazaryeri’nde sona gelindiğini de belirten Kalkan, 35-40 gün içinde pazar yerinin vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.

İzmir’de 2 askerin hain teröristlerin alçak saldırılarında şehit olduğunu söyleyen Kalkan, “Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Hepsinin ruhu şad olsun. Ancak alçaklar bilsinler ki bu terörün üstesinden gelecek ve hainlerin tümünün kökünü kazıyacağız. Birlik ve beraberliğimizi daha çok arttıracak, birbirimize sım sıkı bağlanarak her zamankinden daha fazla kenetleneceğiz. Alçak terör örgütlerine karşı mücadelemiz devam edecek. Ay Yıldızlı Bayrağımızın dalgalandığı vatan topraklarımızın bir santimetresini böldürmeyeceğiz” dedi.

Üçkuyular Pazaryeri için teşekkür

Üçkuyular Pazaryerinde hem vatandaşın hem de Pazaryeri esnafının mağdur olmaması için girişimde bulunduğunu bu süreçte de başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olmak üzere İzmir Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ettiğini söyleyen Kalkan, “Sayın Bakanımız Binali Yıldırım beni görevlendirerek Pazaryerinde incelemede bulunmamı istedi. Bende gerekli incelemeleri yaptıktan sonra kendisine rapor sunarak durumu illettim. Kendisi de geçtiğimiz hafta gerçekleşen partimizin İl Danışma Meclisi Toplantısında ‘Hayırlı Olsun’ diyerek müjdeyi verdi. Esnaf Teşkilatı, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü de gerekli görüşmeleri yaparak harekete geçtiler” diye konuştu.

Yeter ki İzmirli hemşehrilerimize hizmet olsun

Kendisinin halkın içerisinden geldiğinin ve düne kadar esnaf teşkilatının içerisinde olduğunun altını çizen Kalkan, “15 yıl İzmir Ticaret Odasında Meclis Başkanlığı yaptım. İzmir’de ticaret yapanın, esnafın derdini sıkıntısını biz bilmeyeceğiz de kim bilecek. Esnafın derdini sıkıntısını içlerinden gelen biri olarak çok iyi biliyorum. Pazarın yeni yeri çok güzel, teknik olarak en güzel şekilde planlayarak pazarcı esnafımıza hizmetine sunulacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin planlama çalışmalarının bitmesinin ardından 35-40 gün içerisinde pazaryeri halkın hizmetinde olacak. Biz İzmir’in sorunlarının çözümü için parti farkı gözetmeksizin hemşehrilerimizin emrine amadeyiz. Yeter ki sonuç İzmirimize hizmet olarak dönsün” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BOSPA esnafı, 10 öğrenci okutacak
Sonraki Haber ESHOT 100 körüklü otobüsle filosunu güçlendirecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?