ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Necati Cumalı ödüllerinde başvurular sona erdi

Necati Cumalı ödüllerinde başvurular sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Necati Cumalı ödüllerinde başvurular sona erdi

Urla Belediyesi ve Cumalı-Seferis Gökyüzü Kültür ve Sanat Derneği işbirliğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Necati Cumalı Edebiyat Ödülü’ne başvurular bitti.

Toplam 73 başvurunun olduğu yarışma bu yıl oyun dalında sahibini arıyor. Yarışma sonunda ödüle değer görülen eserin sahibine 10 bin lira verilecek.

Yazın hayatına katkıda bulunmak, genç yazarları teşvik etmek ve desteklemek amacıyla düzenlenen Necati Cumalı Edebiyat Ödülü’nü kazanan yapıtın duyurusu 27 Aralık 2016 tarihinde basın yoluyla yapılacak. Yarışmanın ödül töreni ise Ocak 2017 ayı içinde Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Necati Cumalı 2017 Oyun Ödülü Seçici Kurulu’nu Özen Yula, Behiç Ak, Bilgesu Erenus, Tayfun Erarslan ve Semih Çelenk oluşturuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Çeşme'de tatil yaptı
Sonraki Haber Bayraklı Belediyesi kültür merkezi ve sağlık evini açıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?