ANA SAYFA > SPOR > Necati Ateş bu hafta oynayacak mı?

Necati Ateş bu hafta oynayacak mı?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Necati Ateş bu hafta oynayacak mı?

Karşıyaka'da yönetimle kulübe mali destek sağlayan Erdal Acar arasındaki gerilim sürerken sezonun transfer bombası olarak lanse edilen ve 10 gündür takımla antrenmanlara çıkan Necati Ateş'le henüz sözleşme imzalanmaması kafaları karıştırıyor.

Transferi Erdal Acar tarafından gerçekleştirilen 35 yaşındaki golcüye ödenecek 500 bin Euro ücreti yüksek bulan Başkan Ali Erten ve bazı yöneticilerin kararsız olduğu öğrenilirken teknik direktör Cüneyt Dumlupınar'ın Necati konusunda ısrarcı olduğu ve yıldız futbolcuyu pazar günü Şanlıurfaspor maçında ilk 11'de oynatmayı planladığı bildirildi.

Hafta içinde yöneticilerle görüşerek sözleşmedeki tüm şartlarını kabul eden deneyimli golcünün de gecikme nedeniyle tedirgin olduğu ve bir an önce imza atmak istediği belirtildi.

10 Ağustos'ta taraftarların Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde düzenlediği sezon açılışında sürpriz olarak antrenmana çıkarılan Necati'nin transfer görüşmesi, yönetimle Erdal Acar arasında krize yol açmıştı. Acar'ın yönetimdeki temsilcisi ve yeğeni Devrim Acar'ın görüşme sırasında Başkan Erten'i odadan çıkarmak istemesi, gerginliği ateşlemiş, ardından karşılıklı sert açıklamalar yapılmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kayısının üretim merkezi Malatya, ihracat merkezi İzmir
Sonraki Haber Kaf Kaf'ta Arokoyo olmadı hedef Hakan Çinemre

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?