ANA SAYFA > İZMİR > Necat Karata: ''Kutlamalara hangi yüzle katılıyorlar''

Necat Karata: ''Kutlamalara hangi yüzle katılıyorlar''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Necat Karata: ''Kutlamalara hangi yüzle katılıyorlar''

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karata 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

Karataş açıklamasında şunları söyledi;

Bugün Emperyalizmin zulüm ve vahşetine karşı, bütün dünyaya emsal olan Türk İstiklal Savaşının fiilen başladığı gündür. Bugün bir başka Ergenekon’dan çıkış, bugün Türk’ün etrafına örülmek istenen izmihlal dağlarını eriten ateşin yakıldığı gündür!

Ne hazindir ki, AKP Hükümeti, “Türk” adına duyduğu düşmanlığı milli bayramlarımıza kadar götürmüş Türk Milletinin bayram sevincini yaşamasına engel olmuştur.

Onlar için teröristleri “davul zurnayla” karşılamak, “bölücülerle kol kola halay çekmek” bayram; bizim içinse şanlı geçmişimizin ve onurlu geleceğimizin tarihi dönüm noktaları bayramdır.

Bizim için milli şuur, bizim için sonsuza kadar varlık ve bizim için milli onur meselesi olan Türklüğü yok sayan bu hükümet şimdi hangi yüzle milli bayramlarımızın kutlama törenlerine katılıyor, anlayabilmiş değiliz?

Evet, 19 Mayıs bizim için Büyük Atatürk’ün gençliğimize emanet ettiği günden beri aynı coşkuyu ve aynı bilinci ifade etmektedir. Bu bizim açımızdan sonsuza kadar da böyle anlaşılacak ve kutlanacaktır.

Geçtiğimiz yüzyılda Atamızın ve kadrolarının gördüğü istiklal düşünü bugün hepimiz büyük Türklük rüyası olarak görüyoruz. Çünkü biliyoruz ki, ‘Tarih, düş görenlerin mülküdür.’ Yine biliyoruz ki, bugün peşinden koştuğumuz bu hayal bizim ve bizden sonraki nesillerin geleceğini aydınlatacaktır. Gereçleştirilecek olan 7 Haziran Seçimleri bu yolun ilk adımı olacaktır”

İzmir İşgal edilmeseydi

Atatürk’ün Samsun’a çıkmasını İzmir açısından da değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Karataş; “İzmir’in işgali Türklüğün emperyalizme karşı hareket noktası olmuştur. Üzerinde yaşadığımız bu güzel şehir işte böylesine önemli bir şehirdir. Biz o yüzden İzmir’e Kurtarılması bir Millet için Ülkü olan şehir; Ülkü Şehir İzmir diyoruz. Kurtuluş Savaşımızın İzmir’de nihayet bulması da bu bakımdan çok anlamlıdır. Fakat İzmir’e bu gözle bakmayan milli değerlerimizle çatışan zihniyetler bunu nereden bileceklerdir!?”

“Biz bütün benliğimizle, hepimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gençliğimize emanet edilen Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için and içiyoruz.”diyerek açıklamasını tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gelişim Koleji'nde notaların adımları...
Sonraki Haber Büyükşehir'den Bosna'ya yardım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?