ANA SAYFA > İZMİR > Narlıdere’de denetimler devam ediyor

Narlıdere’de denetimler devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Narlıdere’de denetimler devam ediyor

Narlıdere Belediyesi zabıta ekipleri, gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Market, bakkal, fırın, lokanta ve kasapları denetlenerek esnafın hijyen konusunda daha dikkatli olmaları istendi. Başkan Ali Engin “Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın sağlığı için denetimlere devam edeceğiz” dedi.

Narlıdere Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki denetimlerini sıklaştırdı. Genelge kapsamında faaliyetlerine devam eden pastane,fırın, market ve lokanta gibi işletmelerde hijyen ve temizlik kurallarına uygunluk denetleniyor. Ekipler, esnafa tezgahlar arasında güvenli mesafe oluşturmaları yönünde bilgilendirmede bulundu.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Belediyemizin her biriminde olduğu gibi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Pandemi koşullarında denetimlerimizi daha fazla sıklaştırdık. Halkın sağlığı, temiz ve güvenilir ürünlere ulaşması bizler için önemli. Halkımızdan beklentimiz ise koyulan kurallara kararlılıkla uymaları” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Kayalar muhtarlarla buluştu
Sonraki Haber Havra Sokağı yepyeni bir çehreye büründü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?