ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Kayalar muhtarlarla buluştu

Başkan Kayalar muhtarlarla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Kayalar muhtarlarla buluştu

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, muhtarlarla bir araya geldi talep ve önerilerini dinledi.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 44 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya İzmir Büyükşehir Belediyesi Menderes Yerel Hizmetler Şube Müdürü Şakir Duman, Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Akın, Menderes Belediyesi Muhtarlar Masası Sorumlusu Alper Sürücü, meclis üyeleri ve birim müdürleri de katıldı.

Birlik ve beraberlik vurgusu
Toplantının son derece verimli geçtiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Birlikte yol yürüdüğümüz muhtarlarımızla bir araya geldik. Toplantıda muhtarlarımızın sorun, talep ve önerilerini dinleyerek gerekli notlarımızı aldık. Kırsal mahalle statüsü hakkında da kendilerini bilgilendirdik. Yerel yönetimin en büyük gücü olan muhtarlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edecek, her mahallemize eşit hizmet anlayışıyla Menderes’imizin geleceğine katkı koymayı sürdüreceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karaburun karanlıkta kalmaktan kurtulacak
Sonraki Haber Narlıdere’de denetimler devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?