ANA SAYFA > İZMİR > Narlıdere Deniz Festivali başlıyor!

Narlıdere Deniz Festivali başlıyor!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Narlıdere Deniz Festivali başlıyor!

Narlıdere Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Narlıdere Deniz Festivali 5 Eylül’de (yarın) başlıyor. İlk gün düzenlenecek Çevre, Kıyı Alan ve Sıfır Atık Paneli’ne CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca da katılacak. Saat 10.30’daki etkinlik, Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Deniz Festivali 5-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak. 5 Eylül Perşembe günü, saat 10.30’da Narlıdere AKM’de yapılacak panelle başlayacak festivale, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca konuşmacı olarak katılacak. Festival kapsamında 6 Eylül Cuma günü, saat 10.00’dan itibaren Sahilevleri’nde sahil ve deniz temizliği düzenlenecek. Deniz temizliğine uzman dalgıçlar da katılacak. Temizlik çalışmalarına İzmir’deki Sivil Toplum Kuruluşları da destek verecek.

Narlıdere Deniz Festivali 2019 etkinlikleri kapsamında, 7 Eylül Cumartesi günü 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları yapılacak. Sahilevleri’nde düzenlenecek etkinlik Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yelken Federasyonu ve Narlıdere Belediyesi işbirliğinde organize edilecek. 9 kulübün katılacağı yarışlar 12.00’de başlayacak ve yarışları izlemek isteyen vatandaşlar için Bakü Parkı’nda izleme alanları oluşturulacak. Yelken Yarışları’nın 2. Etabı ve ödül töreni ise 8 Eylül Pazar günü yapılacak.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “9 Eylül İzmir’in Kurtuluş gününü, şehre yakışır etkinlik ve yarışmalarla kutlayacağız. Yapacağımız etkinliklerle çevre bilincini arttıracağız, deniz temizliği ve yelken yarışları organizasyonları ile deniz farkındalığı oluşturacağız. Tüm İzmirlileri festivale bekliyoruz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kemeraltı doğaya can veriyor
Sonraki Haber İzmir Barosu’ndan örnek karar: Kadın çalışanlara regl izni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?