ANA SAYFA > ÇEVRE > Kemeraltı doğaya can veriyor

Kemeraltı doğaya can veriyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemeraltı doğaya can veriyor

İzmir Büyükşehir belediyesi tarafından başlatılan #izmirkullerindenyenidendoğuyor kampanyası kapsamında Kemeraltı Hayat Platformu 10 bin platform gönüllüsü ve 15 Bin Kemeraltı esnafıyla 25 BİN CAN 25 BİN FİDAN kampanyası için kolları sıvadı.

Kemeraltı Hayat Platformu adına açıklamada bulunan Cem Ceylan “30 Temmuz gibi özel bir günde “ GEL, GÖR, KORU “ başlığı altında gerçekleştirilen İzmir Buluşmaları n’da KEMERALTI HAYAT PLATFORMU olarak yer aldık. İzmir’in ve dünyanın en eski çarşılarından olan Kemeraltı Çarşısı ‘nı eski renkleri ve hak ettiği değere yeniden kavuşturmak için çıktığımız bu yolda 15 bin kayıtlı esnafı ve 10 bin gönüllüsüyle Kemeraltı Hayat Platformu olarak; tarihi çarşımız Kemeraltı gibi önemli olan İzmir’in ormanlarına, doğasına ve yaşamına da sahip çıkıyoruz. Şimdi sıra KEMERALTI KORUSU oluşturmakta.  Çünkü;
Kemeraltı demek hayat demek. İzmir ‘e yıllar boyu can katmış Kemeraltı Çarşısı doğal yaşama saygısı ve duyarlılığı ile güzel.
18 Temmuz’da başlayıp 4 gün süren yangın boyunca yitirdiğimiz doğaya ve canlılarına yeniden “hayat” verecek #izmirkullerindendoguyor kampanyasına tüm Kemeraltı esnafı ve platform gönüllülerini davet ediyoruz“ dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Menemen cezaeviyle ilgili vahim iddialar
Sonraki Haber Narlıdere Deniz Festivali başlıyor!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?