ANA SAYFA > MAGAZİN > MyMAYA Mavişehir, açılışını coşkulu bir partiyle kutladı

MyMAYA Mavişehir, açılışını coşkulu bir partiyle kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MyMAYA Mavişehir, açılışını coşkulu bir partiyle kutladı

İzmir'in tanınmış simalarının katıldığı gecede Türkçe ve yabancı canlı müzik performansı davetlileri coşturdu. Dünya mutfağından farklı lezzetler sunan ve Life is Good sloganıyla yola çıkan MyMAYA eğlence ve restoran sektörüne yeni bir soluk getireceğini daha şimdiden kanıtladı.

MyMAYA işletme sahibi Esra Dilmen, aynı mekanda uzun süre Kitchenette markasıyla başarılı işlere imza attıklarını ancak daha özgür hareket edebilmeleri için kendi markalarını yaratmaya karar verdiklerini söyledi. “Amacımız misafirlerimizin günün her saatinde MyMAYA'da rahatça vakit geçirebilmelerini ve kaliteli yemek yiyebilmelerini sağlamak. Harika bir manzaramız var, ödüllü mutfağımız ve barımızdaki ürünleri de titiz bir çalışmayla menümüze taşıdık, her Cuma gecesi canlı müzik eğlencesi ile de güzel bir atmosfer oluşturduk. Tüm misafirlerine kaliteli hizmet vermenin ciddiyet ve sorumluluk gerektirdiğinin bilincindeyiz.” diyerek sözlerine devam eden Esra Dilmen; grup yemekleri, kutlamalar, dj. performansları ve her Cuma canlı müzik eğlencesi dışında, özel partiler ve konsept geceler de düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trafik kazası geçiren vatandaşlar ve yakınları haklarından bihaber
Sonraki Haber ALTO Yunan Yatırımcıları Aliağa’ya Çekmeye Çalışacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?