ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > MÜZİKSEV'de nihavend gece

MÜZİKSEV'de nihavend gece

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MÜZİKSEV'de nihavend gece

MÜZİKSEV’in vazgeçilmez Mayıs ayı etkinliği Türk Musikisi Piyona gecesinde piyanist Nihat Demirkol, dinleyenlerini Semt-i Nihavend’te gezdirdi.

14 Mayıs Perşembe gecesi üçüncüsü yapılan ve geleneksel hale gelen konser Hammâmîzâde İsmail Dede Efendi’nin 200 yıllık Rast Kâr-ı Natık’ı ile başladı. Demirkol’un eserlerle ilgili açıklamalar yaptığı tadına doyulmaz bir sohbet ile süslediği konser Münir Nurettin Selçuk, Hacı Arif Bey, Kemani Serkis, Rakım Erkutlu, Osman Nihat Akın, Muzaffer İlkar ve Ekrem Güyer’in unutulmaz Nihavend şarkılarının sözsüz icrası ile sürdü. Piyanist Nihat Demirkol, geceyi hocası Erkan Yüksel’in saz semaisi ile bitirdi. Türk musikisinin en güzel örneklerini, müziğimizde sık rastlanılmayan bir enstrüman olan piyano ile seslendiren Nihat Demirkol, yine gönüllerde yer eden bir konsere daha imza atmış oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çiçek Festivali başladı
Sonraki Haber İTB, zaferin 100.yılında Çanakkale'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?