ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ'dan Twitter çıkışı

Mutlu Altuğ'dan Twitter çıkışı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ'dan Twitter çıkışı

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, son günlerde kulüp başkanlığıyla ilgili ortaya çıkan söylentilere Twitter hesabından cevap verdi.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın kulüp başkanlığına hazırlandığı söylentilerine kişisel Twitter hesabından cevap verdi. "Açık ve net...Bir kulüpte tek bir başkan vardır kimse ikinci yaratmaya ve şube ile kulüp başkanını karşı karşıya getirmeye uğraşmasın..." mesajını takipçileriyle paylaşan Başkan Altuğ, böylece söylentilere de son noktayı koydu.

Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın kulübün eski oyuncularından Kahe'ye olan 425 bin liralık borcu ödeyerek kulübü puan silme cezasından kurtarmasının ardından ortaya çıkan söylentilerden rahatsızlık duyduğunu daha önce Turgay Büyükkarcı da dile getirmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'in yeni heykelleri görücüye çıktı
Sonraki Haber Suat Toraman'ı kaybettik.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?