ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ, yol haritasını açıkladı

Mutlu Altuğ, yol haritasını açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ, yol haritasını açıkladı

Karşıyaka’nın bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda tek listeyle aday olan Mutlu Altuğ, yeşil kırmızılıların başkanı olarak verdiği ilk demeçte yol haritasını açıkladı.

İlk hedeflerinin eldeki futbolcuları tutmak olacağını söyleyen Mutlu Altuğ, “İlk önce futbolcularla görüşeceğiz. Tutabildiğimiz futbolcuları tutmaya çalışacağız. Maalesef hiçbir vaat verecek durumda değiliz. İlk önce gemiyi yürütmeye çalışacağız. Gönül ister ki uzatabildiğimiz futbolcularla uzatalım, imkanları sonuna kadar zorlayacağız. Oktay’ın hesaplarına göre oynayabilecek 18 altyapı futbolcumuz var. İlk etapta transfer yasağını kaldırmak mümkün gözükmüyor. En iyi şekilde kadroyu kurup kulübün fabrika ayarlarına dönmesini hedefleyeceğiz. Bu sırada sportif olarak sekteye uğramamaya çalışacağız. Önümüzdeki hafta ilk iş Soner Tolungüç’le bir araya geleceğiz, fikirlerini almamız lazım. Bizim görüşümüz, uzatabileceğimiz futbolcularla uzatıp, Soner Hoca ve Atilla Güneş ile devam edip, gerekirse bir de yönetici ile onları destekleyerek yürümekten yana” dedi.

Basketbolda eski sisteme dönüş

Basketbol konusunda da hızla çalışmalara başlayacaklarını açıklayan Altuğ, “Basketbolda bir maçımız var, inşallah takımımız yola devam eder. Turgay Büyükkarcı ile hemen basketbol için bir görüşme yapacağız, önümüzdeki sezon bütçeleriyle ne yapabileceğimizi değerlendireceğiz. Holdingten bir dönüş olmadı, onlarla bir daha görüşeceğiz. Basketbolda 14-15 milyon civarında olan mevcut bütçe, 8 milyon civarına düşecek. Geçmişte olduğu gibi altyapı ve genç Amerikalı sistemine dönme gibi bir düşüncemiz var, bu benim şahsi düşüncem, Turgay’la da konuştuktan sonra netleştireceğiz” dedi.

“Beklediğimiz desteği göremezsek tekrar değerlendirme yapabiliriz”

Camiadan beklediği desteği bir ay içerisinde göremezse görevle ilgili bir değerlendirme daha yapacağını belirten Altuğ, “Süreç çok hızlı gelişti, ben liste hazırlamakta bile zorlanacağımızı düşünüyordum ama sağ olsun bize gücenenler bile oldu listeye giremedikleri için. Ama artık bu listelik bir iş de değil, tüm camianın bir araya gelmesi lazım. Bir daha altını çizerek söyleyeyim, camia büyüklerinin finansmanı sağlamak için idari açıdan bize destek olma sözü üzerine ben bu göreve soyundum. Beklediğimiz desteği 1 ay içerisinde göremezsek, tekrar bir değerlendirme yapabiliriz” dedi.

Rakamlarla yeni sezon bütçesi

Karşıyaka Spor Kulübü’nün Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen bugünkü olağanüstü genel kurulunda, yeni yönetimin taslak bütçesi de açıklandı. Buna göre futbola 8 milyon, basketbola 8.5 milyon, voleybola 1 milyon, diğer branşlara ise 500’er bin lira bütçe ayrılması öngörülüyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşte KSK'nin yeni yönetim listesi
Sonraki Haber Örnek olsun...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?