ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: ''Vaatleri gerçeğe dönüştürmenin zamanı geldi''

Mutlu Altuğ: ''Vaatleri gerçeğe dönüştürmenin zamanı geldi''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: ''Vaatleri gerçeğe dönüştürmenin zamanı geldi''

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, Ulusal Kulüp Lisansı alınmasının hemen ardından kulübün gelecekte yaşaması muhtemel sıkıntıların gündeme getirilmesinin yanlış olduğunu belirtti.

Karşıyaka'da yönetimin yoğun bir çalışma süreci sonucunda Ulusal Kulüp Lisansı'nın alınması ve camiada pozitif bir hava sağlanmasının hemen ardından oluşabilmesi muhtemel diğer problemlerin gündeme getirilmesi ile ilgili açıklamalar yapan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ; "Yönetimimizin özverili ve planlı bir çalışma süreci sonunda Ulusal Lisans almayı başardık. Burada kimin ne kadar katkı verdiğinden daha önemli nokta KSK'nin bu lisansı alabilmiş olmasıdır. Sonuçta aslolan kişilerin değil camiaların başarılarıdır. Biz elimizden gelen çabayı gösterdik ve bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz" dedi.          

Geçmiş yıllarda yapılan yönetimsel hataların önlerine engel olarak çıkmaya devam ettiğini belirten Altuğ;

"Biz bugün gündeme gelen tehlikelere Kahe olayının çözülmesinin hemen ardından yaptığımız açıklama ile dikkat çekmiştik. Dolayısıyla bugün oluşmuş bir haber değil ama bir problemin aşılmasının hemen ardından gündeme getirilmesini Karşıyaka camiasının takdirine bırakıyorum" diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.                         

"Elini taşın altına koymadan sadece klavye başında eleştiriler yapmak işin kolaycılığına kaçmaktır ve Karşıyakalıyım diyen hiç kimseye yakışmaz" diyerek sözlerine devam eden Altuğ; kongre öncesi camianın ileri gelenlerinin destek vaatlerinin artık gerçeğe dönüştürülme zamanının geldiğini ve 29 Eylül'de yapılacak Genişletilmiş Divan Toplantısı'nın en önemli maddesinin bu olacağını söyledi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avrupa Birliği’nden İzmir övgüsü
Sonraki Haber Karşıyakada motosikletli kapkaçcıları polis yakaladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?