ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ tek şartla aday olacağını açıkladı

Mutlu Altuğ tek şartla aday olacağını açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ tek şartla aday olacağını açıkladı

İş adamı Erdal Acar'ın 22 Aralık'ta yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkan adayı olarak lanse ettiği eski yönetici Mutlu Altuğ, tek liste ile seçime gidilmesi halinde adaylığı kabul edeceğini söyledi.

Dün akşam Acar'la gerçekleştirdiği toplantının detaylarını anlatan Altuğ, "Kongreye çift liste ile gidilirse kesinlikle aday olmayacağım. Erdal Bey'e da bu şartı sundum. Benim aday olmam için herkesin rızası gerekiyor. Tek liste ile seçime gidilirse ben adayım. Aksi halde bu yola girmeyeceğim. Amacımız herkesin desteğini alıp, güçlü bir yönetim oluşturmak. Ben geçen sezon seçimi kaybettikten sonra asla yönetime muhalefet olmadım. Şimdi de camianın kenetlenmesini bekliyorum" diye konuştu. 

Altuğ 22 Aralık'taki kongrenin erkene çekilmesi için konsensus sağlanması gerektiğinin de altını çizdi. Seçimin daha erken bir tarihte yapılması konusunda yönetim kurulunun yeni bir karar alması gerektiğine değinen Mutlu Altuğ, "Genel kurulun erkene alınması kulübe yarar sağlayacak. Çünkü takımın yeniden yapılandırılması ve ara transferde ciddi atılımlar yapılması gerekiyor. Ayrıca 22 Aralık'ta çoğunluk sağlanamazsa kongre 29 Aralık'ta yapılacak. Bu da çok geç kalmamıza neden olacak. Sadece futbol değil, basketbol takımına da destek olacağız" dedi. Altuğ, aday olması halinde kendisine destek olmayacağını açıklayan Nazım Torbaoğlu ile Erdal Acar'ın da bir görüşme yapacağını bildirdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Diniz: Aday çıkmazsa görevden kaçmam
Sonraki Haber Özel sporcular kıyasıya mücadele etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?