ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: ''Ne adayım diyebilirim, ne aday değilim...''

Mutlu Altuğ: ''Ne adayım diyebilirim, ne aday değilim...''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: ''Ne adayım diyebilirim, ne aday değilim...''

PTT 1. Lig’de küme düşme acısı yaşayan ve yeni sezon öncesi önümüzdeki haftasonu Olağanüstü Kongre’de yeni başkanını seçecek olan Karşıyaka’da, hala başkanlık için kimsenin aday olmaması tüm camiayı kara kara düşündürüyor. Başkanlık için adı en ciddi şekilde geçen isim olan Mutlu Altuğ, dün katıldığı bir programda adaylık konusunda kararını henüz vermediğini açıkladı.

Karşıyaka’da başkanlık için ismi geçen tüm isimler birer birer göreve talip olmadığını açıklarken, daha önce 3 kez başkan adayı olan ve bu seçimde de başkanlık için adı ciddi biçimde anılan Mutlu Altuğ, yerel bir televizyon kanalında yayınlanan bir programda açıklamalarda bulundu.

“Ben daha adaylığımı açıklamadım. Kesin olarak bir adaylığım söz konusu değil” diyen Mutlu Altuğ, “Biz, ilk başta bir Karşıyakalı olarak kulübümüzün düştüğü bu halden nasıl çıkabiliriz onun hesaplarını yapıyoruz. Çeşitli büyüklerimizle, camianın ileri gelenleriyle görüşüyoruz. Tabii ki yıllardır kulübümüzün abisi olan holdingimizle (Yaşar Holding) de görüşmemiz gayet normal. Bu sene geldiğimiz durumda artık biraz da kulübümüzdeki sistemi sorgulamamız lazım. Mutlu Altuğ’un aday olması veya başka birinin aday olması konuşulmamalı, bu saatten sonra kendimize bir sistem kurmamız gerekiyor. Ben o konularla ilgili görüşmeler yaptım” dedi.

Rahat çalışabileceği bir ortam yaratabileceğine inanırsa aday olacağını belirten Altuğ, “Şu an için ne adayım diyebilirim, ne aday değilim diyebilirim. Kulübe yararlı olabilecek bir sistem kurabileceğimize inanırsak ve bunun da desteğini alırsak, tabii ki Karşıyaka Spor Kulübü’ne hizmet etmek, şartlar ne kadar ağır olursa olsun görevimizdir. Cuma gününe kadar listeleri Divan Kurulu’na listeler teslim edilebiliyor. Bizim de çalışmalarımız birkaç gün daha sürer” diyerek, adaylığının camianın desteğine bağlı olduğu mesajını verdi.

Mutlu Altuğ’un, Perşembe gününe kadar camianın ileri gelenleriyle görüşmelerini sürdürmesi ve daha sonra adaylık konusunda kesin kararını vermesi bekleniyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'den örnek proje; ''Engelsiz Mavi''
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri, Fenerbahçe'ye kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?