ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: Karşıyaka'ya çözüm ortakları ve finansörler arıyoruz

Mutlu Altuğ: Karşıyaka'ya çözüm ortakları ve finansörler arıyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: Karşıyaka'ya çözüm ortakları ve finansörler arıyoruz

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, son dönemde kulüpte yaşanan bazı gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.

Geçen sezon basketbol şube başkanlığı görevinden alınan Turgay Büyükkarcı'nın tekrar şubenin başına geçmesi konusunda görüşmesi ya da aracı göndermesinin söz konusu olmadığını belirten Altuğ, 15 Kasım'da gerçekleştirilecek mali kongre öncesinde kulübün borç yapılanması sistemleri üzerinde yoğunlaştıklarını belirtti.

"Yurtiçi ve yurtdışında finans sistemleri modeli ve kaynakları üzerine görüşmeler yaparak yoğun bir tempoda çalışmaktayız" diyen Altuğ, "Bu hafta itibari ile camiamıza ve taraftarlarımıza bu yönde yaptığımız çalışmalar hakkında arka arkaya açıklamalar yapacağım. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım Karşıyaka'ya ortak aramıyoruz. Çözüm ortakları ve finansörler arıyoruz. İnanıyorum ki stadımızın önündeki engelleri ve engelleyenleri aşmamız sayesinde 15 bin kişilik stadımızın yapılacak olması kulübümüz için tarihi bir dönemeç olup, bu yeni değerimiz, borç yapılanmamız için önümüzde çok önemli bir koz ve güç olacaktır" ifadelerini kullandı.

Altuğ, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili maalesef hep dedikodu üretildi. Bu dönemde yapılan eleştirilerin bizi birleştirmeye değil, ayrıştırmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Kısaca burada bir öz eleştiri yapmak gerekirse özellikle sponsorluk ve finans modelleri üzerine yaptığımız görüşmelerde maalesef gizlilik prensipleri taahhüdü kuralı gereği camiamıza net açıklamalar yapamamak, bilgi kirliliği ve dedikodu oluşmasına yaradı. Bugün itibari ile basın ve kamuoyunu açıklamalarımız ile gerekli bilgileri direkt birinci ağızdan ve yorumsuz bilgilendireceğiz. Yerel basınımızla ayda bir veya iki kere bir araya gelerek direk diyalog kuracağız. Önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirmeyi planladığımız sunum toplantısı ile kongre öncesi camiamızı bilgilendireceğiz. Karşıyakamızın bugünlerde sakin ve birlikte hareket etmesi gerekmektedir. Bizler bunu hep birlikte başarıp Karşıyakamızı layık olduğu yerlere bir an önce yükselteceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf 8 hafta sonra galip geldi...
Sonraki Haber BESİAD iş garantili kurslar açıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?