ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: Gün elele verip ayağa kalkma günüdür

Mutlu Altuğ: Gün elele verip ayağa kalkma günüdür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: Gün elele verip ayağa kalkma günüdür

Karşıyaka Spor Kulübü başkanlığı için Erdal Acar'ın desteğini alan Mutlu Altuğ, adaylığı için kararını görüşmelerinin ardından vereceğini açıkladı. Altuğ'un açıklması şöyle:

"Şu anda kulübümün bulunduğu mevcut durumdan ötürü tüm Karşıyaka camiasının kenetlenmesi ve hep birlikte ayağa kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.
Kulübümüzün şu anda ihtiyacı olmayan tek şey ayrımcılık ve kutuplaşmadır. Bu iş gönül işidir, bu iş sevda işidir. Gün elele verip ayağa kalkma günüdür...

Sn. Erdal Acar'ın beni ve yönetimimi destekleme kararını takdirle karşılıyor, teşekkür ediyorum. Sn. Erdal Acar'ın bu kararı bizim KARŞIYAKA sevgimizle görev alma şevkimizi arttırmış, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.
Tüm KARŞIYAKA sevdalılarını , camianın tüm dinamiklerini bu zorlu yolda yanımızda görmek en büyük temennimizdir. Bu yola katkı koymak isteyen ve ortak paydası KARŞIYAKA olan herkese , isim gözetmeden gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açıktır.

KARŞIYAKALIYIM diyen ve bunu kalbinde hisseden herkes benim, arkadaşlarımın abileri ve kardeşleridir.

Şuan görüşmelerim devam etmekte olup birlikte en kısa zamanda KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ'NÜN menfaatleri doğrultusunda kararımı verip sizlerle paylaşacağım."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan Özdeş'e güvenoyu...
Sonraki Haber Kırkpınar: Kimsenin Karşıyakalılığımı sorgulamak haddine değildir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?